Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta. Kaudet 2015-2018 Kara edusti yliopistourallaan Drexelin yliopistoa.

Pelaajana Kara on alati vaarallinen maalintekijä, joka pystyy myös luomaan maalipaikkoja vahvalla peliälyllään. Nopea ja taiturimainen Kara iski Gatorsin paidassa kaudella 2019 yhteensä 10 maalia. Yhteensä maaleja yliopistouralla syntyi 32 kappaletta, 73 pelatussa ottelussa. SEC-konferenssissa Kara valittiin mm. kauden joukkueeseen (second team), sekä useamman kerran SEC-konferenssin viikon pelaajaksi.

Lämpimästi tervetuloa vihreävalkoiseen perheeseen, Vanessa!

Tsekkaa Karan yliopistouran statistiikat tästä: https://floridagators.com/sports/womens-soccer/roster/vanessa-kara/11829

 

(Kuva: Florida Gators)

B-juniorit (pojat P17) avoimet harjoitukset

B-junioreiden (pojat P17) avoimet harjoitukset BYJ1 joukkue Tikkurilan Palloseuran ja Pakkalan Palloseuran B-junioreiden kilpailullinen YJ1-ryhmä järjestää avoimet harjoitukset 2.11–16.11. Joukkueeseen voivat hakeutua 2008- ja 2007-syntyneet

Lue lisää »

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​