Yhdysvaltalaishyökkääjä Vanessa Kara loppukaudeksi TiPS:n paitaan!

Naisten edustusjoukkue vahvistuu jenkkihyökkääjä Vanessa Karalla. Edellisellä kaudella 23-vuotias hyökkääjä edusti Floridan Yliopiston kuuluisaa Gators-joukkuetta. Kaudet 2015-2018 Kara edusti yliopistourallaan Drexelin yliopistoa.

Pelaajana Kara on alati vaarallinen maalintekijä, joka pystyy myös luomaan maalipaikkoja vahvalla peliälyllään. Nopea ja taiturimainen Kara iski Gatorsin paidassa kaudella 2019 yhteensä 10 maalia. Yhteensä maaleja yliopistouralla syntyi 32 kappaletta, 73 pelatussa ottelussa. SEC-konferenssissa Kara valittiin mm. kauden joukkueeseen (second team), sekä useamman kerran SEC-konferenssin viikon pelaajaksi.

Lämpimästi tervetuloa vihreävalkoiseen perheeseen, Vanessa!

Tsekkaa Karan yliopistouran statistiikat tästä: https://floridagators.com/sports/womens-soccer/roster/vanessa-kara/11829

(Kuva: Florida Gators)

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.