Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa.

Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon ja kasvanut niin valmentajana kuin seuratyöntekijänä. Isoin kiitos kuuluu seuran päätoimisille, sekä kaikille valmentajille, vapaaehtoisille ja pelaajille kenen kanssa olen saanut työskennellä. TiPS:n lämmin ja ahkera kulttuuri tulee jäämään pysyvästi mieleeni ja uskon että seuralla on hieno tulevaisuus edessäpäin.”

Emman tehtävät seurassa jaetaan uudelleen. Valmennuksen osalta tehtävän T08-09 joukkueessa ottaa vastaan Naisten Liigajoukkueen päävalmentaja Pauliina Miettinen, ja hallinnolliset tehtävät siirtyvät osittain elokuussa aloittaneelle liikuntakoordinaattori Rami Prusilalle.

Tikkurilan Palloseura kiittää Emmaa tehdystä työstä, ja toivottaa menestystä tuleviin koitoksiin.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​