Suomen Cupin välierä, Vantaan Derby TiPS – PK-35 Vantaa lauantaina 1.8 Tikkurilassa!

Lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa on luvassa herkkua koko rahan edestä, kun TiPS kohtaa Suomen Cupin välierässään PK-35 Vantaan. 

TiPS ja PK-35 Vantaa ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella Kansallisessa Liigassa jo kertaalleen, jolloin TiPS vei pisteet Myyrmäen Stadionilta mukanaan luvuin 0-2. 

Vierailija PK-35 Vantaan reitti Cupin välieriin kulki puolivälierällä FC Honkaa vastaan, josta raitapaidat taistelivat tiukan kamppailun jälkeen 1-0 voiton. TiPS puolestaan selvitti tiensä välieriin hieman selvemmin lukemin, kun se kaatoi omassa puolivälierässään IK Myran peräti 0-10 lukemin. TiPS:n ja PK:n kuluneen kauden liigakamppailu heinäkuun alkupuolella povaa lauantaille todella kovaa taistelua. Alati vaarallinen PK-35 Vantaa lähtee viikonlopun välierään varmasti myös revanssihenki mielessään, kun kauden ensimmäisessä Derbyssä se taipui TiPS:lle tasaisen ottelun jälkeen. 

Voitolla finaaliin, pelin henki on selvä. Suomen Cupin välieräkamppailu TiPS – PK-35 Vantaa polkaistaan käyntiin tulevana lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa klo 16. Tervetuloa viihtymään huippujalkapallon pariin, tätä spektaakkelia et halua missata!

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​