Lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa on luvassa herkkua koko rahan edestä, kun TiPS kohtaa Suomen Cupin välierässään PK-35 Vantaan. 

TiPS ja PK-35 Vantaa ovat kohdanneet toisensa tällä kaudella Kansallisessa Liigassa jo kertaalleen, jolloin TiPS vei pisteet Myyrmäen Stadionilta mukanaan luvuin 0-2. 

Vierailija PK-35 Vantaan reitti Cupin välieriin kulki puolivälierällä FC Honkaa vastaan, josta raitapaidat taistelivat tiukan kamppailun jälkeen 1-0 voiton. TiPS puolestaan selvitti tiensä välieriin hieman selvemmin lukemin, kun se kaatoi omassa puolivälierässään IK Myran peräti 0-10 lukemin. TiPS:n ja PK:n kuluneen kauden liigakamppailu heinäkuun alkupuolella povaa lauantaille todella kovaa taistelua. Alati vaarallinen PK-35 Vantaa lähtee viikonlopun välierään varmasti myös revanssihenki mielessään, kun kauden ensimmäisessä Derbyssä se taipui TiPS:lle tasaisen ottelun jälkeen. 

Voitolla finaaliin, pelin henki on selvä. Suomen Cupin välieräkamppailu TiPS – PK-35 Vantaa polkaistaan käyntiin tulevana lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa klo 16. Tervetuloa viihtymään huippujalkapallon pariin, tätä spektaakkelia et halua missata!

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​