Roosa Ariyon kausi ohi loukkaantumisen vuoksi

Naisten edustusjoukkueen kapteenin ja maalitykin Roosa Ariyon kausi on ohi, akillesjännevamman vuoksi.

Ariyo kärsi loukkaantumisensa Kansallisen Liigan ottelussa JyPK:iä vastaan. Ennen loukkaantumista, Ariyo ehti heilutella maaliverkkoa kuudessa ottelussa peräti kuusi kertaa.

Jokiniemen hiihtolomaleiri!

Tikkurilan Palloseura järjestää hiihtolomaviikolla liikunnallisen päiväleirin Jokiniemen koululla / Hiekkaharjun Urheilupuistolla. Leiri pidetään hiihtolomalla 22.2.-26.2.2021 kello 10:00-14:00. Leiri on suunnattu 1-3. luokkalaisille tytöille sekä pojille.