Tulevana lauantaina Tikkurilan Urheilupuistossa on jälleen herkkua tarjolla, kun luvassa on kauden toinen Super Saturday. Kansallisen Liigan kärkijoukkue TiPS kohtaa klo 13 alkavassa ottelussaan TPS:n. Miesten Kolmosen kakkoslohkon kärkipaikkaa pitävä miesten joukkue kohtaa puolestaan klo 17.30 alkavassa ottelussa PKKU/2:sen. 

Naisten Kansallisen Liigan kärjessä porskuttava TiPS lähtee lauantain otteluun kahden ottelun voittoputkessa. Edellisellä kierroksella vihreäpaidat kaatoivat vieraissa JyPK:n lukemin 2-4, jolla TiPS nousi sarjan kärkipaikalle 14 pisteellään. TiPS:n alkukausi on ollut vähintäänkin vakuuttava. Kuuden pelatun kierroksen jälkeen joukkueella on kasassa neljä voittoa, kaksi tasapeliä ja se on ainoa joukkue, joka ei ole tämän kauden liigassa kärsinyt yhtään tappiota. 

Lauantain vastustaja TPS:n alkukausi on puolestaan ollut todella vaikea. Joukkueen saldo kuuden pelatun ottelun jälkeen on kuusi tappiota, edellisellä kierroksella turkulaiset taipuivat kotonaan Ilvekselle lukemin 0-3. Turkulaisten vaikeahko kausi ilmenee myös joukkueen maalierosta. Kuuden kierroksen jälkeen sillä on kasassa vain yksi tehty maali, kun päästettyjä on peräti 18 kappaletta. TPS on kuitenkin alati vaarallinen joukkue ja saadessaan taktiikkansa toimimaan, pystyy se varmasti haastamaan kärkijoukkue TiPS:n pisteistä. 

Miehet neljän ottelun voittoputkessa lauantaihin

Miesten edustusjoukkue lähtee niin ikään lauantain otteluunsa Kolmosen Lohko 2:sen kärkipaikalta. Viiden pelatun ottelun jälkeen joukkueen saldona on viisi voittoa ja peräti 23 tehtyä maalia. Päävalmentaja Antti-Ville Seppä on virittänyt joukkueensa todella kovaan iskuun ja sen vahva alkukausi osoittaa. Edellisellä kierroksella joukkue vieraili JoKi:n vieraana, josta matkaan tarttui täysi pistepotti kovan taistelun jälkeen, lukemin 2-3. 

TiPS:n vastustaja PKKU/2, lähtee lauantain otteluun sarjan sijalta 14. Viisi pelattua ottelua ovat poikineet Keski-Uusimaan Pallokerholle kaksi tasapeliä ja kolme tappiota, voittosarake lauantain vierasjoukkueella on vielä avaamatta. Edellisellä kierroksella PKKU/2 taipui kotonaan FC Kontu:lle lukemin 0-4. 

Koko perheen tapahtumapäivä, Super Saturday, lauantaina klo 12 alkaen Tikkurilan Urheilupuistossa.

Yhdellä lipulla näet molemmat matsit, liput 10 € ja kausikortti tuttuun tyyliin 30 €. Alle 18-vuotiaille TiPS-junioripelaajille sisäänpääsy ilmainen. Kesäkioski ja terassi palvelee koko päivän, tervetuloa viihtymään huippujalkapallon pariin koko päiväksi! 

Huom! Ennen Kansallisen Liigan ottelua pelipaita päällä kannustamaan saapuville TiPS-junioreille jaetaan TiPS-juomapullot.

 

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »



KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​