26-vuotias liikunnan ja urheilun intohimoinen toimija Rami Prusila aloittaa TiPS:n liikuntakoordinaattorina 3.8.2020.

Vuonna 2019 Vierumäeltä liikunnanohjaajaksi (AMK) valmistunut Prusila on toiminut urallaan useissa eri työtehtävissä urheilun saralla. Kokemusta löytyy mm. juniori -ja koulutustoimikunnan puheenjohtajana Loimijoki Golf RY:stä, sekä testaajana ja valmentajana Eerikkilän urheiluopistosta, jossa Prusilan pääpainoalue oli nuorten jalkapallo -sekä salibandyjoukkueiden testaaminen, ohjaaminen sekä valmentaminen.

Vahvan työtaustan lisäksi Prusila vakuutti monipuolisen lajitaustan sekä seurakokemuksensa ansiosta.

Vapaa-ajallaan urheilun suurkuluttajaksi itseään tituleeraava Prusila lähetti seuraavanlaiset terveiset TiPS:n seurayhteisölle:

-Morjes! Olen Rami, Tikkurilan Palloseuran tuore vahvistus! Aloitan elokuussa TiPSin liikuntakoordinaattorina ja odotan jo suurella innolla, että pääsen antamaan oman panokseni suomalaisen jalkapallon sekä TiPSin hyväksi. Jalkapallo on aina ollut suuressa roolissa omassa elämässä ja on upeaa, että pääsen nyt työskentelemään arvostetussa seurassa jalkapallon parissa. Lyhyestä virsi kaunis, hyvää kesän jatkoa ja nähdään futiskentillä!

Lämpimästi tervetuloa Tikkurilan Palloseuran organisaatioon, Rami!

B-juniorit (pojat P17) avoimet harjoitukset

B-junioreiden (pojat P17) avoimet harjoitukset BYJ1 joukkue Tikkurilan Palloseuran ja Pakkalan Palloseuran B-junioreiden kilpailullinen YJ1-ryhmä järjestää avoimet harjoitukset 2.11–16.11. Joukkueeseen voivat hakeutua 2008- ja 2007-syntyneet

Lue lisää »

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​