Koko perheen tapahtuma, Super Saturday!

Huomenna Tikkurilan Urheilupuistossa on luvassa herkkua kahden ottelun voimin. Naisten Kansallisen Liigan ottelu PK-35 Hki:ta vastaan starttaa klo 13, miehet puolestaan kohtaavat NJS/2:sen klo 18. Otteluiden väliaikana junioreille futisklinikka ja terassi palvelee! Yhdellä lipulla (10€) molemmat matsit, kausikortti 30€!

Naisten joukkue lähtee huomiseen kamppailuun kahden ottelun voittoputkessa. Kolmen muun joukkueen kanssa seitsemällä pisteellä sarjan kärkikahinoissa majaileva TiPS kohtaa maalieron turvin sarjan kärkipaikkaa hallussaan pitävän PK-35 Hki:n. Edellisessä ottelussa Ilveksen 0-1 vieraissa kaatanut TiPS on lauantaina kovan haasteen edessä, kun ottelussa pelataan jälleen todella isoista pisteistä.

PK-35 Hki lähtee huomiselle neljännelle ottelukierrokselle niin ikään kahden ottelun voittoputkessa. Edellisellä kierroksella se kukisti TPS:n lukemin 4-0. Vierailijoiden tehokkain pelaaja kolmen kierroksen jälkeen on Amanda Rantanen, joka on heilutellut maaliverkkoa kolmeen otteeseen tällä kaudella.

Miehet puolestaan lähtevät huomiseen superlauantaihin Kolmosen eteläisen kakkoslohkon kärkipaikalta. Kahden ottelun jälkeen vihreäpaidoilla on kasassa kaksi voittoa, viimeisimpänä 1-6 vierasvoitto Järvenpääläisestä JäPS/47:sta. TiPS:n tehokkain pelaaja kahden pelatun kierroksen jälkeen on Aleksi Ristola, joka on onnistunut iskemään jo neljä täysosumaa.

NJS/2 löytyy tällä hetkellä lohkon sijalta kymmenen. Kahden ottelun jälkeen NJS:llä on kasassa yksi voitto, sekä yksi tappio. Avausottelussaan se kärsi tappion Futuralle luvuin 4-3, ensimmäinen voitto irtosi edellisellä kierroksella, kun joukkue kaatoi FC Kontu:n luvuin 2-1. NJS/2:sen riveistä löytyy niin ikään neljän maalin mies, kun hyökkääjä Matti Kaipio on onnistunut viimeistelemään molemmissa otteluissaan kaksi maalia.

Otteluihin voidaan taas ottaa vapaammin katsojia. Maksuton sisäänpääsy TiPS -junioreille. Tikkurila tarvitsee nyt kotiyleisön täyden tuen taatakseen paikkansa sekä Kansallisen Liigan että Kolmosen kärjessä. Tervetuloa 4.7. SuperSatuday tapahtumaan, naisten ottelu klo 13, miehet klo 18!

Super Saturdayn -tapahtuman sponsorina toimii K-Market Simonkallio! Simonkallion K-Market tarjoaa lauantaina 4.7. TiPS:in jäsenkortilla, pelien pääsylipulla, ja TiPS:in pelipaidalla kaikille 5% alennuksen ostoksista (ei koske tupakkaa, alkoholia).

Tervetuloa ostoksille ja kannustetaan yhdessä Tips voittoon!

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​