Naisten edustusjoukkue matkasi tänään Tampereelle, Tammelan Stadionille Ilveksen vieraaksi, Kansallisen Liigan kolmannen kierroksen päätösotteluun.

Ensimmäisen 45-minuuttisen alkupuoli mentiin isäntäjoukkue Ilveksen hienoisessa hallinnassa. Kotijoukkue sai rakenneltua muutaman vaarallisen maalipaikan, mutta jälleen vahvasti tolppien välissä läpi ottelun esiintynyt TiPS-vahti Riina Isokääntä piti näistä huolen.

Avausjakson edetessä pääsi TiPS paremmin pelin rytmiin kiinni. Pelikellon näyttäessä 43′ peliminuuttia, nähtiin ottelun ainokainen osuma, upean hyökkäyksen päätteeksi. TiPS:n keskikenttäpelaaja Elli-Noora Kainulaisen millintarkka keskitys tavoitti boksin sisälle ajaneen Nora Lehdon, joka tykitti pallon verkkoon upealla volleylla suoraan Kainulaisen syötöstä, ohi voimattoman Ilves-vahti Annika Laihasen. 0-1 lukemista lähdettiin puoliajalle.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet saivat luotua tasaiseen tahtiin hyviä maalipaikkoja, TiPS kuitenkin hivenen enemmän. Tämän kauden liigassa kaksi maalia viimeistelleellä Roosa Ariyolla oli muutama kelpo paikka lisätä TiPS-johtoa, mutta tällä kertaa taiturimainen hyökkääjä ei onnistunut ohittamaan Ilves-vahti Laihasta. Enempää osumia ei ottelussa lopulta nähty, näin ollen täysi pistepotti matkaa Tikkurilaan.

TiPS:n saldo Kansallisessa Liigassa kolmen kierroksen jälkeen on nyt kaksi voittoa, sekä yksi tasapeli. Pisteitä joukkuella on kasassa seitsemän, joka pistemäärällisesti nostaa Tikkurilalaiset jakamaan sarjan kärkipaikkaa, yhdessä HJK:n, Åland Unitedin, sekä PK-35 HKI:n kanssa joukkueiden ollessa tasapisteissä.

Naisten kausi jatkuu 4.7 lauantaina, kotiottelulla PK-35 Hki:tä vastaan Tikkurilan Urheilupuistossa. Kyseessä on Super Saturday -ottelutapahtuma, kun sekä naisten että miesten edustusjoukkueet pelaavat kotiottelut samana päivänä. Naisten ottelu starttaa klo 13, miesten Kolmosen kamppailu puolestaan klo 18

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa!

Miesten edustusjoukkueen kausi alkaa! Miesten edustuskoukkue avaa tämän futiskauden kotipelillä HyPSiä vastaan perjantaina 19.4.2024! Joukkue on valmistautunut kauteen hyvin, ja tavoitteena on lähteä voittamaan jokainen peli! TiPS

Lue lisää »

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!