TiPS:lle Kansallisen Liigan kotiavauksesta täysi pistepotti, väkevän ensimmäisen puoliskon jälkeen.

Vahvasta avausjaksosta huolimatta, vierailija Honka loi hivenen enemmän maalipaikkoja kuin kotijoukkue ensimmäisen 20′ peliminuutin aikana. Vierailijat olivat lähellä siirtyä 0-1 johtoon jo kymmenennellä peliminuutilla, kun TiPS-puolustus oli lähellä ohjata Hongan keskityksen päätteeksi pallon omaan maaliin, ylärima kuitenkin toimi tällä kertaa pelastajana.

TiPS kuitenkin lisäsi höyryä avausjakson edetessä ja saikin hakemansa palkinnon, kun ensimmäistä puoliskoa oli takana reilu puolisen tuntia. Oona Sirenin pystysyöttö tavoitti Roosa Ariyon, joka sivalsi tarkalla laukauksella pallon oikeaan alanurkkaan ja lukemat 1-0:aan.

Hetkeä myöhemmin, pelikellon näyttäessä 41′ peliminuuttia, pääsi avausmaalin alustanut Siren itse naulaamaan lukemat 2-0:aan, hieman onnekkaankin maalinedus-tilanteen päätteeksi.

Sirenin 2-0 maalista vain minuutti myöhemmin, iski Roosa Ariyo jälleen. Elli-Noora Kainulaisen upea pystysyöttö löysi erinomaisesti linjan taakse puikahtaneelle Ariyon, joka viimeisteli upealla nostolla lukemat jo 3-0:aan. Näistä lukemista lähdettiin puoliajalle.

Toisella puoliajalla Honka sai luotua useamman hyvän maalipaikan, mutta TiPS-puolustus maalivahti Riina Isokäännän johdolla hoitivat nämä mallikkaasti. Vierailijat saivat kuitenkin lopulta haluamansa kavennuksen, kun Hongan Milla Punsar onnistui ohittamaan laukauksellaan Isokäännän, ottelun edetessä juuri lisäajalle.

Enempää maaleja ei ottelussa lopulta nähty, näin ollen TiPS:lle kotiavauksesta ansaittu täysi pistepotti.

Seuraavan kerran naiset ovat tulessa Kansallisessa Liigassa 27.6 lauantaina, kun joukkue matkustaa Tampereelle Ilveksen vieraaksi.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​