Neljännesvälierä TiPS:n ja TPS:n välillä lähti käyntiin melko varovaisesti, molempien joukkueiden tunnustellessa toistensa rivejä varsinkin ensimmäisen 20-minuuttisen aikana. Vierailija TPS lisäsi kuitenkin höyryä hyökkäykseensä ensimmäisen 25 minuutin jälkeen, joka tuottikin tulosta 27′ peliminuutin kohdalla, kun TPS:n Albijon Muzaci vei vierailijat 0-1 johtoon kulmapotkun päätteeksi. Muutama minuutti ennen puoliaikaa, onnistui TPS tuplaamaan johtonsa 0-2:een, Tehe Olawalen oltua maalin edustalla irtopallossa jalkoineen ensimmäisenä.

Isäntien avausjakson vaarallisin maalipaikka syntyi n. 25 minuutin kohdalla, kun Borry Sabally pääsi boksin sisään nousemaan, mutta hänen poikkisyöttönsä ei kuitenkaan aivan asettunut kohdilleen Niko Haikon jalkoihin.

Enempää maaleja ei avausjaksolla nähty, tauolle lähdettiin 0-2 lukemista.

Toista jaksoa ehdittiin pelata noin seitsemän minuuttia, kun TPS lisäsi johtoaan jo 0-3:een. Vahvan vastaiskun päätteeksi, Joakim Latonen laukoi painavalla laukauksella pallon ohi TiPS-vahti Roni Tourusen.

Vierailijat ”katkaisivat” kotijoukkueen selkärangan lopulta vain hetkeä myöhemmin, kun pelikellon näyttäessä 62′ peliminuuttia TPS:n Tehe Olawale vei illan toisella täysosumallaan vierailijat jo 0-4 johtoon.

Vierailijoiden nro 18, Serie A:n Parmasta Turkuun lainalle saapunut Olawale viimeisteli hattutemppunsa pelikellon näyttäessä 74′ peliminuuttia, pienen maalinedushässäkän päätteeksi, vieden TPS:n jo 0-5 johtoon. TPS värkkäsi vielä toisen puoliajan lopussa lukemat 0-6:een, joka merkittiin lopulta isäntien omaksi maaliksi, epäonnisen purkuyrityksen päätteeksi.

Enempää maaleja ei ottelussa nähty. Näin ollen TPS jatkaa Suomen Cupin puolivälieriin ja TiPS:n matka Cupin osalta päättyy. Kausi kuitenkin jatkuu Kolmosessa, kun seuraavan kerran vihreäpaidat ovat tositoimissa 26.6 Järvenpäässä, JäPS/47:n vieraana.

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »

KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!