Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00.

Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020.

Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi työtehtäviin kuuluu välipalahetkien valvonta, läksyjen teossa tarpeen mukaan avustaminen sekä lasten vanhempien kanssa asiointi. Ohjaajan vahvuuksia hyödynnetään lapsille järjestettävässä ohjatussa toiminnassa. Tehtävien hoito edellyttää aktiivisuutta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. 


Mahdollisuus työllistyä myös kokopäiväiseksi! Tällöin ohjaajan työt jatkuvat iltapäiväkerhon jälkeen ikäluokkavalmentajana, leikkis-, perhefutisohjaajana, päiväkotitapahtumissa, harrastetoiminnoissa. Ikäluokissamme on useita peliryhmiä edistyneiden ryhmistä vasta-alkajiin. Ikäluokkavalmentajan toimenkuvaan kuuluu ikävaiheen pelaajakehityksestä, harjoitusten suunnittelusta sekä toteuttamisesta vastaaminen. Tikkurilan Palloseura toteuttaa Smartfootball Metodin mukaista valmentamismenetelmää, jota koulutetaan TiPS valmentajille läpi kauden.


Tikkurilan Palloseuran iltapäiväkerhossa on sekä ohjattua että vapaata leikkiä, läksyjen tekoa, liikuntaa ja ulkoilua, välipala, turvallista huolenpitoa aikuisten seurassa. Liikunta on osa iltapäivätoimintaamme ja se näkyy kerhossa päivittäin.  Tikkurilan Palloseura rakentaa liikuntaan painottuvan iltapäiväkerho-ohjelman aina kuukaudeksi kerrallaan. Iltapäivät sisältävät ip-toiminnan peruskaavan lisäksi paljon ohjattua toimintaa turvallisessa ympäristössä. Hyödynnämme alueen luontoa ja ulkoilupaikkoja monipuolisesti, ja lupaamme ettei aika kerhossa pääse milloinkaan käymään tylsäksi. 


Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.


Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Yhteystiedot

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
Tikkurilan Palloseura ry
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
Puh. +358 45 144 7731
tapio.rostedt@tips.fi
twitter.com/TapioRostedt
www.tikkurilanpalloseura.fi

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​