REKRY: HAEMME LIIKUNTAKOORDINAATTORIA KOKOPÄIVÄISEEN TYÖSUHTEESEEN

Tikkurilan Palloseura hakee Liikuntakoordinaattoria kokopäiväiseen työsuhteeseen. Haemme innokasta tekijää joka omaa hyvät vuorovaikutus- sekä organisointitaidot.

Tarjoamme ammatillisen työympäristön ja mahdollisuuden päästä kehittämään omia taitojaan monipuolisesti. TiPS valmentajille tarjotaan Smartfootball -koulutus, ammattitaitoinen ja kehittyvä työympäristö, hyvät olosuhteet, motivoituneet pelaajat, säännöllinen koulutus ja tuki seuran toimesta, kilpailukykyinen korvaus ja mahdollisuus kehittyä uralla.

Hakijalla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta valmentamisesta, mutta toivomme kokemusta lasten ja nuorten ohjaamisesta sekä lajituntemusta. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia ja kehittyä.

Työtehtäviin kuuluu mm.
– harrastetoiminnan koordinoiminen
– lasten ja nuorten valmentaminen ja ryhmien ohjaaminen
– Lets Go Girls! – hankkeen toiminnan avustaminen
– koulu- ja päiväkotiyhteistyön toiminnan avustaminen
– seuran tapahtumissa avustaminen

Työ alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotinen työhakemus, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen tapio.rostedt@tips.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tikkurilan Palloseura (TiPS) on Vantaalla, Suur-Tikkurilan, Kartanonkosken, Leinelän ja Hakunilan alueella toimiva erityisesti jalkapalloon erikoistunut urheiluseura.

Suuri harrastajamäärämme, osaamisemme ja sidosryhmäsuhteemme tekevät meistä vaikutusvaltaisen jalkapalloseuran ja halutun yhteistyökumppanin. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla.

TIPS HAKEE PÄÄTOIMISTA VALMENTAJAA

Tikkurilan Palloseura etsii päätoimista valmentajaa. Toimenkuvaan kuuluu valmennuslinjan ja Smartfootball metodin mukaisen opetusohjelman toteuttaminen. Smartfootball ja TiPS yhteistyöhön voit tutustua täältä: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/2019/04/02/smartfootball-metodi-salou-ja-tikkurilan-palloseuran-yhteistyohon/ TiPS valmentajille tarjotaan Smartfootball -koulutus,