Heidi Foxell mukaan TiPSin taustatiimiin

TiPS naisten edustusjoukkue on saanut kovan luokan vahvistuksen, kun Heidi Foxell on liittynyt mukaan liigakauteen valmistautuvan joukkueen taustatiimiin.

Heidi toimii joukkueen taustalla henkisenä mentorina antaen oman peliuransa ja elämänkokemuksensa tuomaa kokemusta joukkueen pelaajien käyttöön.

Heidi Foxellilla on vahva jalkapallotausta. Hän on pelannut naisten pääsarjatasolla maalivahtina FC Sportissa ja HJK:ssa. Vuonna 2012 Heidi haavoittui ja vammautui vakavasti poliisitehtävässä Hyvinkäällä.

– On mahtavaa saada Heidi mukaan toimintaamme. Hän, jos kuka, sopii taistelevan joukkueemme mentoriksi. TiPS on joukkue, joka ei koskaan anna periksi ja taistelee loppuun asti. Odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen.

– Olen todella onnellinen siitä, että lähdin taas mukaan jalkapallon pariin. Kun Pade pyysi mukaan, ei suostuminen ollut mikään itsestäänselvyys. En ole pystynyt katsomaan naisten jalkapalloa seitsemään vuoteen. En livenä enkä TV:stä. 2019 naisten MM-kisat sai minut kuitenkin taas innostumaan futiksesta. Kun lopulta tein päätöksen lähteä mukaan, halusin että pystyn tekemään sen täysillä, koska en tee mitään puoliteholla. Sovimme Paden kanssa että olen joukkueessa eräänlainen mentori nuorille pelaajille. Uskonkin, että minulla voisi olla muutama hyvä ”tipsi ” jaettavana, varsinkin maalivahdeille. Olen äärettömän iloinen siitä kuinka avoimesti ja lämpimästi minut otettiin vastaan tähän joukkueeseen. On ihana kuulua taas futisperheeseen. Se oli 17-vuotisen peliurani aikana ihan yhtä tärkeää kuin itse pelaaminen. Tästä tulee huippukesä, pohtii Heidi tavattuaan koko joukkueen ensimmäisen kerran harjoituksissa Tikkurilassa.

Tervetuloa mukaan Heidi! Upeaa, että olet taas mukana futisperheessä.

 

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​