Maksuttomat futisesittelyt päiväkotiryhmille

Tikkurilan Palloseura järjestää Päiväkotien jalkapallon tutustumiskäyntejä kesällä ja syksyllä 2020

Ohjaajina toimivat tällä kertaa TiPS Naisten Liigajoukkueen pelaajat Ronja ja Riina Isokääntä. Tarkoituksena on tarjota jalkapallon tutustumiskäyntejä suur-Tikkurilan ja Hakunilan alueen päiväkodeissa. Ohjaajamme tulevat mielellään päiväkodille liikuttamaan lapsia. Kohderyhmä on 4-6 -vuotiaat lapset. Aloitamme kiertueen jo nyt kesäkuussa ja jatkamme toimintaa aina syyskuun loppuun saakka.

Tavoitteenamme on  saada lapsille lisää liikuntaa, innostaa heitä liikuntaan ja palloiluun. Toimintaa voidaan järjestää ulkona, joko lähikentällä tai päiväkodin pihalla. Teillä on myös mahdollisuus varata päiväkodin käyttöön Tikkurilan urheilupuiston tekonurmikenttä, jonne tulemme mielellämme vetämään futis -esittelyt.

Ohjaajamme innostavat lapsia liikkumaan ja futisseikkailuun jalkapallon maailmaan. Rakennamme päiväkotikohtaisen ohjelman temppufutisratoineen ja palloleikkeineen. Tuomme mukanamme kaikki tarvittavat materiaalit ja välineet. Ohjaajamme ohjaavat toiminnan.

AJANJAKSO:

15.-24.6.2020 ja 17.8. – 30.9.2020

Varattavissa olevat TiPS futis -esittelyt: Arkisin klo 9.00-11.00

Ilmoittautuminen, varaukset ja lisätiedot:

tapio.rostedt@tips.fi

Toiminta on täysin maksutonta päiväkodeille. Haemme Vantaan kaupungilta avustusta ohjaajakuluihin.

Tikkurilan Palloseura on Suomen suurimpia jalkapallon erikoisseuroja. Yhdistämme eri lähtökohdista tulevia ihmisiä; pelaajia ja toimihenkilöitä. Toimivat valmennus- ja koulutusohjelmat varmistavat tasavertaiset mahdollisuudet jokaiselle osallistua, kehittyä, harrastaa sekä kilpailla. Tuttu ja turvallinen kasvuympäristö luo jokaiselle mahdollisuuden kehittyä omasta lähtökohdastaan omalle huipulle. www.tikkurilanpalloseura.fi

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.