In memoriam – Nils ”Nisse” Lönnblad

Ikuinen TiPSiläinen, naisten joukkueen entinen valmentaja ja pitkäaikainen kannustaja Nils ”Nisse” Lönnblad on poissa.

Nissen omien sanojen mukaan, hän oli tokaissut aikanaan vaimolleen kauniina aurinkoisena kevätpäivänä, että: ”Nyt ruoho suhisee kutsuvasti, on pakko mennä käymään kentällä.” Nissellä sattui olemaan samanlainen vihreä verryttelyasu kuin TiPSillä ja kakkosjoukkueelta puuttui yksi pelaaja.  Näin hän tuli mukaan TiPSin toimintaan vuonna 1966. Myöhemmin hän pelasi myös TiPSin edustusjoukkueessa.

Hän on matkan varrella valmentanut mm. TiPSin ensimmäistä naisten joukkuetta vuosina 1971-83. Tämän jälkeen hän toimi myös huoltajana, joukkueenjohtajana ja erotuomarina. Nisse on valmentanut sekä poikia että tyttöjä. Hänen mukaansa poikia on helpompi valmentaa, mutta tytöt ovat kiitollisempia valmennettavia, koska he kuuntelevat paljon tarkemmin, jos valmentajalla vain riittää auktoriteettia.

Nissen mukaansa koko toiminta TiPSissä on ollut hienoa aikaa. Hän uskoi myös vahvasti TiPSin tulevaisuuteen. Upeita muistoja ovat olleet mm. liigakausi 1981 sekä leirit Eerikkilässä ja harjoitusmatkat Tanskaan ja Saksaa. Nisse piti itseään jonkinlaisena ”jalkapallohulluna” ja erityisen tärkeää hänelle oli, kun hän sai sadat nuoret jalkapallon pariin – pois kaduilta.

Tikkurilan Palloseuran anomuksesta Nisselle myönnettiin huomionosoituksena Palloliiton kultainen ansiomerkki vuonna 2016.

Kaikkien tuntema Nisse on poissa – jäämme kaipaamaan läsnäoloasi kentän reunalla.

Lähde: TiPS Naisten jalkapalloa 1971 – 2017. Toim. Mauri Hannula

Tikkurilasta Tähtiin – Kalle Sotka

Toisessa Tikkurilasta tähtiin -osiossa käsitellään Tikkurilan Palloseuran omaa kasvattia, ex-liigapelaaja Kalle Sotkaa.  Urallaan yli 30 kertaa poikamaajoukkueen riveissä esiintynyt Sotka starttasi pelaajapolkunsa Tikkurilan Palloseuran riveissä,

Lue lisää »

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!