BUSMO jatkaa TiPSin kumppanina

Busmo ja TiPS yhteistyösopimukseen. Kaikki TiPS pelimatkat Busmon busseilla.

Tilausajot, hääajot, polttariajot ja muut kuljetukset


Katso lisää www.busmo.fi

tai kysy info@busmo.fi

Toimisto: 0400 488 008


Tilausajo on helppo ja mukava tapa matkustaa. Tarjoamme tilausajo palveluita Suomessa, pääkaupunkiseudulta käsin. Uudellamaalla ja muualle Suomessa tilausajo kuljetukset hoituvat käden käänteessä ja matkat taittuu turvallisesti ammattitaitoisten kuskiemme ansiosta.

Tarjoamme tilausajo palveluita myös ulkomaille, Eurooppaan kuin Venäjällekin. Laadukkaat tilausajobussimme ja edustusajoneuvot toimivine matkustamoratkaisuineen tarjoavat matkustusta mukavimmillaan ja tyylikkäästi. Tilausajobussimme ja ammattitaitoiset kuljettajat takaavat onnistuneen matkan, jota muistellaan ilolla vuosienkin päästä. Kalustostamme löytyy sopivan kokoiset bussit jokaiselle ryhmälle aina pikkubussista isoon täysturistibussiin. Olipa kyseessä luokkaretki, shoppailu-, kokous- tai kilpailumatka, tarjoamme sopivan kuljetusmuodon.

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​