Tikkurilan Palloseuran toiminta – Päivitetty 11.5

Päivitys 11.5.2020

TIKKURILAN PALLOSEURAN TOIMINTA – PÄIVITETTY

Tikkurilan Palloseuran toiminta palaa asteittain uuteen normaaliin. Toimintaan palataan noudattaen Palloliiton ja Valtioneuvoston annettuja ohjeistuksia ja määräyksiä.

LEIRIT

Kesäleirit 2020 pidetään Valtioneuvoston ohjeiden mukaisesti. Ilmoittautuminen avoinna seuran nettisivuilla.

Lisätietoa: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/futisleirit/

FUTISLEIKKIS JA PERHEFUTIS

Futisleikkis ja perhefutis jatkavat toimintaa kesäkuun alusta alkaen. Tarkemmat ohjeistukset toukokuussa. Seuraamme Valtioneuvoston ohjeistuksia. Lisätietoa: https://www.tikkurilanpalloseura.fi/toiminta/futisleikkis-perhefutis/

ALOITTAVAT IKÄLUOKAT

Aloittavat ikäluokat aloittavat toimintansa sunnuntaina 17.5. alkaen. Tarkemmat ohjeistukset vielä tämän viikon torstaina. Seuraamme Valtioneuvoston ohjeistuksia. Lisätietoa 14.5. alkaen: valmennuspäällikkö U5-U8, Juha Kiviharju, juha.kiviharju@tips.fi 0503465240


Päivitys 6.5.2020

Tikkurilan Palloseuran toiminta palaa asteittain uuteen normaaliin.

Palloliiton ja Valtioneuvoston lieventäessä ohjeistuksia ja määräyksiä, joukkuetoimintaan palataan noudattaen Palloliiton määrittämiä ohjeistuksia pienryhmäharjoittelussa. Tikkurilan Palloseuran toiminta jatkuu 14.5. noudattaen annettua 10 henkilön rajoitusta aina 1.6 saakka. Seuraamme Palloliiton ja Valtioneuvoston asettamia ohjeistuksia jatkuvasti. Joukkueille asetellaan poikkeusajan vuorot ajalle 14.-31.5. mahdollistaen kaikkien osallistumisen pienryhmätoimintaan.

Tikkurilan Palloseura ry on tehnyt päätöksen kaikkien lomautuksien päättämisestä ja lomautetut palaavat töihin 14.5.

Iltapäiväkerho jatkaa toimintaansa normaalisti. Seuran muut toiminnot jatkuvat 1.6. alkaen noudattaen voimassa olevia rajoituksia ja ohjeistuksia.


Päivitys 30.4.2020

Pienryhmätoiminnan käynnistäminen

Tämän hetkisen tiedon mukaan pienryhmäharjoittelun käynnistäminen seuroissa olisi mahdollista 4.5. alkaen edellyttäen, että Palloliiton selkeää erikseen annettavaa turvaohjeistusta noudatetaan. Tämä päätös ja ohjeistus ovat edelleen riippuvaisia Valtioneuvoston mahdollisista uusista linjauksista ja tarkemmat ohjeet seuroille julkaistaan ensi viikolla.

Palloliiton tiedote

Tikkurilan Palloseura noudattaa Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeistuksia. Valmistelemme mahdollisuutta aloittaa seuran pienryhmätoiminnan, kun se on Valtioneuvoston ja Palloliiton ohjeistusten mukaisesti mahdollista. Tulemme tiedottamaan toiminnan jatkumisesta jäsenille, kun tarkemmat ohjeet ovat saatavilla.

Toistaiseksi jatkamme omatoimista harjoittelua seuran ohjeistuksen mukaisesti. Omatoimisessa harjoittelussa ja liikunnassa tulee muistaa Valtioneuvoston antamat ohjeet ja välttää lähikontakteja ja kokoontumisia ryhmissä.


Päivitys 2.4.2020

Seuran toimintaedellytysten varmistaminen

Olemme varautuneet toiminnan keskeyttämisestä lähtien toteuttamaan eriasteisia sopeutustoimia, joilla kaikilla tähdätään seuran toimintaedellytysten ylläpitämiseen nyt ja tulevaisuudessa. Olemme noudattaneet suunnitelmissa Palloliiton suositusta, jonka mukaan seurojen tulee valmistella ja toteuttaa kustannuksia leikkaavia toimia viivytyksettä. Näitä toimenpiteitä joudutaan ikäväksemme kohdistamaan väistämättä myös henkilöstöön.

Työntekijäkohtaiset sopeuttamistoimenpiteet riippuvat sopimuksen muodosta ja kestosta. Olemme tästä johtuen joutuneet antamaan määräaikaisin työsopimuksin oman toimen ohella seurassamme toimiville valmentajille 25.3. ilmoituksen palkanmaksun keskeyttämisestä Työsopimuslain 2. luvun 12 § 2 momentin mukaisesti. Tämän henkilöstöryhmän osalta palkanmaksu keskeytyy toistaiseksi ja lain määräämällä tavalla 1.4.2020 voimaan tulleen muutoksen perusteella 5 vuorokautta ilmoituksesta eli 2.4.2020.

Joukkueiden valmentajien sopeuttamistoimenpiteet toteutettu joukkueiden toiveiden mukaisesti.

Edellisen lisäksi olemme antaneet vastaavan ilmoituksen myös seurassamme päätoimisina toimiville valmentajille. Heidän työvelvoitteensa päättyy myös toistaiseksi sen jälkeen, kun seuran pelaajien omatoiminen harjoittelu on suunniteltu ja jalkautettu jäsentasolle käyttöön 14.4. mennessä.

 


Päivitys 19.3.2020

Kuten aiemmin on tiedotettu, kaikki Tikkurilan Palloseuran harjoitukset, ottelut ja muut tapahtumat ovat keskeytetty pois lukien lakisääteinen TiPS:n iltapäiväkerhotoiminta Jokiniemen koululla. Myös TiPS Kenttä Oy:n hallinnoima Aktia-kenttä on suljettu seuratoiminnalta valmiuslain ohjeistuksen mukaisesti.

Kun kautta ja kustannuksia on lähdetty suunnittelemaan on käsitelty kokonaisuutta, jonka tavoitteena on pelaajien, valmentajien, toimintojen, seuran ja olosuhteiden kehittäminen. Tähän kokonaisuuteen perustuvat myös joukkueiden kuukausimaksut. Tällä hetkellä olosuhteiden puolesta tähän ei pystytä tarkoituksen mukaisesti ja teemme seurana kovasti töitä kustannusten kohtuullistamiseksi kuitenkin niin, että Suomen hallituksen peräänkuuluttama solidaarisuus toteutuisi.
Haluamme pitää huolta seurasta, seuran työntekijöistä ja valmentajista joiden arkipäivään kuuluu paljon muutakin kuin kentällä valmentaminen – heistä jotka mahdollistavat kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa – myös tämän kaiken jälkeen.

Näinä haastavina päivinä seuran hallitus on kokouksessa 18.3.2020 päättänyt seuraavista toimenpiteistä seuratoiminnan jatkamiseksi:

 • Suositetaan, että huhtikuun joukkuemaksut peritään täysimääräisenä ja mahdolliset huojennukset maksuihin tehdään myöhemmille kuukausille, kun todelliset säästöt ovat joukkueille tiedossa
 • Joukkueiden toimintamaksujen suositellaan huomioivan joukkueen toimintaan kohdistuvat huojennukset olosuhteista
 • Seuravetoisissa ikäluokissa kuukausimaksu pysyy ennallaan ja huojennukset toteutetaan kun tilanne on saatu päätökseen ja todelliset kustannusten pienenemiset saatu laskettua.

Mahdollisesti vapautunutta valmentajien panosta käytetään toiminnan kehittämiseen sekä mm. Palloliiton auditointiin valmistautumiseen ja pelaajien aktiiviseen ohjaamiseen omatoimisen harjoittelun osalta. Seura valmistautuu toiminnan jatkumisen varmistamisen vaatimiin toimenpiteisiin. Hallitus jatkaa koronaepidemian seuraamista jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen sekä viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Hallitus kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 8.4. käsittelemään edellä mainittuja päätettyjä asioita.

Tilanne tulee vaatimaan ymmärrystä kaikilta; seuran jäseniltä, yhteistyökumppaneiltamme, seuran työntekijöiltä, kaupungilta – kaikilta sidosryhmiltä. Toivomme kuitenkin että mahdollisimman pian pystymme palaamaan arkeen ja normaali toimintaan.

Muutokset seuran järjestämissä tapahtumissa: Päivitetty 19.3. 14:20

 • 13-15.3. Seuraleiri siirretään.
 • 14.3. Suomen Cup ottelu TiPS – TPS siirretään.
 • 21.3. Suomen Cup ottelu TiPS – PK-35 Vantaa siirretään.
 • Futisleikkis & Perhefutis keskeytetty toitaiseksi.
 • Talenttiharjoittelu keskeytetty toistaiseksi.
 • Ikävaihekoulutus siirretään.
 • 27.3. TiPS Päiväkotien liikuntapahtuma siirretään myöhemmälle ajankohdalle.
 • TiPS Päiväkoti karuselli lajiesittelyt keskeytetään toistaiseksi.
 • Kansallisen liigan ottelut siirretään.
 • Kolmosen ottelut siirretään.
 • Urhea -toiminta keskeytetty toistaiseksi.
 • TiPS Harraste -toiminta keskeytetty toistaiseksi.
 • TiPS & Sporttia kaikille futiskerhot keskeytetty toistaiseksi.
 • TiPS Hakunila Futiskoulut keskeytetty.
 • TiPS Lehtikuusi-jalkapallokerhot keskeytetty.

Tapahtumien alkamisesta ja toimintojen jatkumisesta ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja ja tarkennuksia annetaan mahdollisimman pian ja ne lisätään tälle sivulle

Tikkurilan Palloseura
Robert Sjölund
Hallituksen puheenjohtaja

Tikkurilasta Tähtiin – Kalle Sotka

Toisessa Tikkurilasta tähtiin -osiossa käsitellään Tikkurilan Palloseuran omaa kasvattia, ex-liigapelaaja Kalle Sotkaa.  Urallaan yli 30 kertaa poikamaajoukkueen riveissä esiintynyt Sotka starttasi pelaajapolkunsa Tikkurilan Palloseuran riveissä,

Lue lisää »

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!