TiPS omatoimipassi junioripelaajille

Suorita TiPS omatoimipassi!

Olemme luoneet junioripelaajille TiPS omatoimipassin itsenäisen harjoittelun tueksi. Kannustamme kaikkia junioripelaajia harjoittelemaan omalla ajalla annettujen ohjeistuksien ja säännösten mukaisesti. TiPS omatoimipassin harjoitteet voi suorittaa missä vain, vaikka kotona!

TiPS omatoimipassista löydät tehtäviä joita suorittamalla pääset etenemään seuraavalle tasolle. Jokaisesta tehtävästä on myös videoklippi, jossa näytetään esimerkikki tehtävän suorittamisesta.

 

TiPS omatoimipassi 5V5 (5-9 -vuotiaat)

TiPS omatoimipassi 5v5

 

TiPS omatoimipassi 8V8 ja 11V11 (10 -vuotiaat ja sitä vanhemmat)

TiPS omatoimipassi 8V8_11V11

 

#vihreälläsykkeellä #TiPSPASSI

Tikkurilasta Tähtiin – Kalle Sotka

Toisessa Tikkurilasta tähtiin -osiossa käsitellään Tikkurilan Palloseuran omaa kasvattia, ex-liigapelaaja Kalle Sotkaa.  Urallaan yli 30 kertaa poikamaajoukkueen riveissä esiintynyt Sotka starttasi pelaajapolkunsa Tikkurilan Palloseuran riveissä,

Lue lisää »

Sääntömääräinen kevätkokous

TIKKURILAN PALLOSEURA ry SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidetään maanantaina 15.6.2020 klo 18 Peltolan koulu, Lummetie 27, 01300 Vantaa Asiat: sääntömääräiset asiat, uuden tekonurmen hankintaprosessin

Lue lisää »

Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. Työt aloitetaan iltapäiväkerhossa 10.8.2020. Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!