TiPS tarjoaa apua riskiryhmään kuuluville

Yhdessä olemme enemmän. TiPS haluaa auttaa yhteisömme ihmisiä jotka kuuluvat koronaviruksen riskiryhmään.

Tarjoamme maksutonta apua kaupassa käyntiin koronaviruksen riskiryhmään kuuluville yli 70-vuotiaille ainakin maaliskuun loppuun saakka. Hoidamme kaupassa käynnin Suur-Tikkurilan alueella perinteisen ostoslistan avulla ja maksuksi käy käteinen.

Jos tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä niin me autamme. Voit myös välittää tätä viestiä eteenpäin apua tarvitsevalle. Yhteydenotot: emma.jarvinen@tips.fi

#vihreälläsykkeellä #yhdessä #meidänTiPS

Trainershop ja TiPS yhteistyöhön!

Trainershop.fi on verkkokauppa sinulle joka teet pyyteetöntä työtä urheiluseurassa. Haluat varmasti toimivat työkalut pelikentällä. Sekä tietysti motivoituneet pelaajat! Kun selaat tuotevalikoimaamme tulet huomaamaan että Trainershop tarjoaa erittäin