Macron myymälä auki normaalisti – hyvä aika laittaa varusteasiat kuntoon!

Macron Finlandin myymälä Vantaalla ovat avoinna normaalisti poikkeavista ajoista huolimatta. Myymälöissämme hoituvat kaikki tarvittavat toiminnot normaaliin tapaan: painatukset, sovitukset, tuotteiden noudot, tilausten ja mallistojen tekemiset. Ihmismäärän rajoitamme joka tilanteessa minimiin ja näin ollen pidämme kiinni THL:n suosituksista. Tavaraliikenteemme toimii myöskin täysin normaalisti.

Tämä hetki kannattaa hyödyntää ja hoitaa kaikki valmiiksi alkavaa kautta varten, sillä kun taas sarjat pyörähtävät käyntiin ja arki rupeaa pyörimään normaalisti, niin silloin tilausten määrä tulee olemaan suuri. Tästä syystä toivoisimme, että tekisitte tilauksia normaaliin tapaan vaikka sarjat tai harjoituksetkaan eivät pyöri tällä hetkellä normaalisti. Tällä pystymme takaamaan teille nopean toimituksemme.

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi myös meidän asiakasvirtamme myymälöihin on toistaiseksi hiljentynyt huomattavasti ja tämän takia tulemme supistamaan Vantaan myymälämme aukioloaikoja kunnes tilanne taas normalisoituu. Alla ensi viikon maanantaista 30.3.2020 lähtien voimaan tulevat uudet aukioloaikamme:

MACRON STORE VANTAA

Tiistai: klo 15.00 – 18.00

Keskiviikko: klo 15.00 – 18.00

Torstai: klo 13.00 – 16.00

Mikäli sinulla tulee kysyttävää liittyen toimintaamme, tilauksiin tai noutoihin, tavoitat meidät normaalisti myymäkohtaisista puhelinnumeroista sekä sähköposteista.

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​