Tikkurilan Palloseuran toiminta – Päivitetty 19.3. 14:20

Kuten aiemmin on tiedotettu, kaikki Tikkurilan Palloseuran harjoitukset, ottelut ja muut tapahtumat ovat keskeytetty pois lukien lakisääteinen TiPS:n iltapäiväkerhotoiminta Jokiniemen koululla. Myös TiPS Kenttä Oy:n hallinnoima Aktia-kenttä on suljettu seuratoiminnalta valmiuslain ohjeistuksen mukaisesti.

Kun kautta ja kustannuksia on lähdetty suunnittelemaan on käsitelty kokonaisuutta, jonka tavoitteena on pelaajien, valmentajien, toimintojen, seuran ja olosuhteiden kehittäminen. Tähän kokonaisuuteen perustuvat myös joukkueiden kuukausimaksut. Tällä hetkellä olosuhteiden puolesta tähän ei pystytä tarkoituksen mukaisesti ja teemme seurana kovasti töitä kustannusten kohtuullistamiseksi kuitenkin niin, että Suomen hallituksen peräänkuuluttama solidaarisuus toteutuisi.
Haluamme pitää huolta seurasta, seuran työntekijöistä ja valmentajista joiden arkipäivään kuuluu paljon muutakin kuin kentällä valmentaminen – heistä jotka mahdollistavat kilpailemisen ja harrastamisen turvallisessa ympäristössä ja arvomaailmassa – myös tämän kaiken jälkeen.

Näinä haastavina päivinä seuran hallitus on kokouksessa 18.3.2020 päättänyt seuraavista toimenpiteistä seuratoiminnan jatkamiseksi:

• Suositetaan, että huhtikuun joukkuemaksut peritään täysimääräisenä ja mahdolliset huojennukset maksuihin tehdään myöhemmille kuukausille, kun todelliset säästöt ovat joukkueille tiedossa
  • Joukkueiden toimintamaksujen suositellaan huomioivan joukkueen toimintaan kohdistuvat huojennukset olosuhteista
  • Seuravetoisissa ikäluokissa kuukausimaksu pysyy ennallaan ja huojennukset toteutetaan kun tilanne on saatu päätökseen ja todelliset kustannusten pienenemiset saatu laskettua.

Mahdollisesti vapautunutta valmentajien panosta käytetään toiminnan kehittämiseen sekä mm. Palloliiton auditointiin valmistautumiseen ja pelaajien aktiiviseen ohjaamiseen omatoimisen harjoittelun osalta. Seura valmistautuu toiminnan jatkumisen varmistamisen vaatimiin toimenpiteisiin. Hallitus jatkaa koronaepidemian seuraamista jatkuvasti ja ohjeistuksia päivitetään tilanteen sekä viranomaisohjeiden niin vaatiessa. Hallitus kokoontuu seuraavan kerran viimeistään 8.4. käsittelemään edellä mainittuja päätettyjä asioita.

Tilanne tulee vaatimaan ymmärrystä kaikilta; seuran jäseniltä, yhteistyökumppaneiltamme, seuran työntekijöiltä, kaupungilta – kaikilta sidosryhmiltä. Toivomme kuitenkin että mahdollisimman pian pystymme palaamaan arkeen ja normaali toimintaan.

Muutokset seuran järjestämissä tapahtumissa: Päivitetty 19.3. 14:20

• 13-15.3. Seuraleiri siirretään.
  • 14.3. Suomen Cup ottelu TiPS – TPS siirretään.
  • 21.3. Suomen Cup ottelu TiPS – PK-35 Vantaa siirretään.
  • Futisleikkis & Perhefutis keskeytetty toitaiseksi.
  • Talenttiharjoittelu keskeytetty toistaiseksi.
  • Ikävaihekoulutus siirretään.
  • 27.3. TiPS Päiväkotien liikuntapahtuma siirretään myöhemmälle ajankohdalle.
  • TiPS Päiväkoti karuselli lajiesittelyt keskeytetään toistaiseksi.
  • Kansallisen liigan ottelut siirretään.
  • Kolmosen ottelut siirretään.
  • Urhea -toiminta keskeytetty toistaiseksi.
  • TiPS Harraste -toiminta keskeytetty toistaiseksi.
  • TiPS & Sporttia kaikille futiskerhot keskeytetty toistaiseksi.
  • TiPS Hakunila Futiskoulut keskeytetty.
  • TiPS Lehtikuusi-jalkapallokerhot keskeytetty.

Tapahtumien alkamisesta jatkumisesta ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja ja tarkennuksia annetaan mahdollisimman pian ja ne lisätään tälle sivulle

Tikkurilan Palloseura
Robert Sjölund