Valmentaja Damir Gadimov Tikkurilan Palloseuraan

Damir Gadimov, UEFA B, siirtyy Käpasta Tikkurilan Palloseuraan. Damir aloittaa seuran päätoimisena työntekijänä 1.3.2020. Damir tulee toimimaan vastuuvalmentajana TiPS pojat 2011 ja pojat 2012 joukkueissa.

Damir Gadimov on aikaisemmin valmentanut HPS 05 ikäluokassa ja B-junioreissa vuosina 2015-2017. Tämän jälkeen Damir siirtyi Käpaan ja valmensi siellä useampia ikäluokkia vuodesta 2017 lähtien. Tällä kaudella Damir on toiminut vastuuvalmentajana Käpa United 05 joukkueessa.

Damir on opiskellut C+ ja liikunnan-alan ammattitutkinnon Rovaniemellä vuonna 2018 ja UEFA B tutkinnon vuonna 2020. Lisäksi Ekkono online 2018, Urheiluhieroja 2019 ja Personal trainer 2019 (T4U).

”Jalkapallo on intohimo. Valmentajana todella vaativa, mutta samalla osaan motivoida pelaajia. Aina valmis oppimaan uutta ja valmis keskustelemaan valmennukseen liittyvistä asioista. Jämäkkä ja vastuuntuntoinen. Tärkeää, että harjoittelu on laadukasta sekä hyvin suunniteltua ja toteutettua – johdonmukaista” – toteaan Damir Gadimov

Tervetuloa Tikkurilaan Damir!

Kansallisen Liigan kotiavauksesta voitto!

TiPS:lle Kansallisen Liigan kotiavauksesta täysi pistepotti, väkevän ensimmäisen puoliskon jälkeen. Vahvasta avausjaksosta huolimatta, vierailija Honka loi hivenen enemmän maalipaikkoja kuin kotijoukkue ensimmäisen 20′ peliminuutin aikana.