Pelimatkojen turnaus- ja leirimatkat Eurooppaan – TiPS suosittelee

Futismatkat maailmalle!

Turnaus- ja leirimatkat Eurooppaan. Kohteena mm. Saloun harjoituskeskus Espanjassa. Klikkaa tästä –> https://www.pelimatkat.com/jalkapallo

TURNAUSMATKAT

Turnausmatkoja ympäri vuoden lähelle ja kauas: vaihtoehtoja eliittitason kutsuturnauksista avoimiin harrastetapahtumiin. Kaikki palvelumme tutulla ja testatulla Pelimatkat-laadulla!

HARJOITUSLEIRIT

Huippusuositut leirimatkat joka ikäluokalle, tasolle ja matkabudjetille Euroopan parhaisiin kohteisiin: Espanja, Englanti, Kroatia…

YKSILÖVALMENNUS

Tecnifutbol tarjoaa huipputason valmennus- ja pelaajapalveluja Katalonian jalkapallofilosofialla ja metodeilla. Tecnifutbol on Pelimatkojen monivuotinen yhteistyökumppani ja toimimme Suomessa palvelujen edustajana yksinoikeudella.

LIIGA- & YRITYSMATKAT

Ryhmämatkat huippuliigojen otteluihin kymmenen vuoden kokemuksella!