Pelinohjaajakoulutus – ilmoittaudu mukaan!

Pelinohjaajakoulutus pidetään keskiviikkona 11.3.2020 Ilmoittautuminen on auki.

Pelinohjaajienkoulutus on suunnattu erityisesti lasten ja nuorten ohjaustoimintaa aloitteleville henkilöille. Pelinohjaajakoulutus toimii hyvin ponnahduslautana myös erotuomariuralle. Koulutus on suunnattu erityisesti U14-ikäluokalle (2006 synt.), mutta tervetulleita ovat myös vanhemmat juniorit ja aikuiset. Kurssi tarjoaa mahdollisuuden tutustua jalkapalloon taas uudesta näkökulmasta ja antaa lisävalmiuksia toimia lasten kanssa. Pelinohjaajakoulutuksen käyneet saavat toimia tuomareina Leikkimaailmaikäisten peleissä.

Ilmoittautumislinkkiin pääset TÄÄLTÄ

Lisätietoja Emma Järvinen
emma.jarvinen@tips.fi

Emma Järvinen uusiin haasteisiin