U19-maajoukkue nimetty – TiPS vahvasti mukana

Joukkueessa on vahva tikkurilalaisedustus, sillä peräti viisi nimettyä pelaajaa kuuluu TiPS Naisten liigajoukkueeseen. Mukana maajoukkueen matkassa ovat Joanna Tynnilä, Emmi Siren, Oona Siren, Nora Lehto ja Jenna Topra.

U19-tyttöjen maajoukkue matkaa maaliskuun alussa Lissaboniin ja kohtaa leirin aikana maaotteluissa Tshekin ja Portugalin.

TiPS ja koko vantaalainen futisperhe toivottaa joukkueelle menestystä turnauksessa!

Ottelut
Ke 5.3. Suomi – Tshekki (ottelun aika ja paikka ilmoitetaan myöhemmin)
La 7.3. klo 17.00 Portugali – Suomi, Estádio Pina Manique, Lissabon

Jenna Topra TiPS