TiPS harjoitusleirille Yhdysvaltoihin

TiPS harjoitusleirille Yhdysvaltoihin

TiPS naisten edustusjoukkue leireilee Yhdysvalloissa 19.2-1.3. Floridaan suuntautuvalla leirillä pelataan harjoittelun ohessa kolme harjoitusottelua kivikovia vastustajia vastaan.

TiPS on tämän vuoden puolella ehtinyt pelata jo kolme kilpailullista ottelua. Suomen Cupissa on kaatunut HJK, FC KTP ja viimeisenä IK Myran. Joukkueen maaliero näissä kolmessa ottelussa on huima 26-1. Tikkurilalaisten kausi jatkuu Naisten Suomen Cupin välierällä maaliskuun loppupuolella. Vastassa on tuolloin paikallisvastustaja PK-35 Vantaa. Heti Cupin välierän jälkeen alkaakin sitten pitkä liigakausi.

USA:n harjoitusleiriltä joukkue hakee kovien harjoitusvastustajien lisäksi hyvän vireen ylläpitoa ja muutamien pelillisten asioiden hiomista. Harjoitteluolosuhteet Floridassa ovat huippuluokkaa. Harjoittelun ja pelien lisäksi TiPS-pelaajilla on samalla mahdollisuus tutustua muutamaan yhdysvaltalaiseen yliopistoon ja erityisesti heidän jalkapallovalmennukseensa.

 

Leirillä pelattavat harjoituspelit:

pe 21.2. UCF (University of Central Florida)-TiPS

ma 24.2. FSU (Florida State University)-TiPS FSU on hallitseva NCAA 1. divisioonan mestari

to 27.2. UF (University of Florida)-TiPS

 

Leirin edistymistä kannattaa seurata seurata Instagramissa @tipsnaisetedustus

Seuraa myös Instagram @tikkurilanpalloseura ja Twitter @TiPStikkurila

 

 

 

 

 

 

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!