TiPS kehittymisen seurantatestit

Tikkurilan Palloseura järjestää U10 – ikäluokasta alkaen joukkueille kehittymisen seurantatestit. Testit dokumentoidaan ja niitä käytetään pelaajien yksilöllisen kehittämisen tukena.

Tikkurilan Palloseura järjestää testauksen 2 kertaa vuodessa, keväällä ja talvella Eerikkilän leirikeskuksessa. Keväällä testit järjestetään maalis-huhtikuussa ja talvella marras-joulukuussa ja ne suoritetaan Eerikkilässä ammattilaisten johdolla. Joukkueet, jotka ovat lähdössä seuraleirille Eerikkilään, voivat myös suorittaa testauksen seuraleirillä.

Emma Järvinen
emma.jarvinen@tips.fi