TiPS Kokkolaan IK Myranin vieraaksi

TiPS Kokkolaan IK Myranin vieraaksi

 

TiPS voitti Naisten Suomen Cupissa oman lohkonsa puhtaalla pelillä voitettuaan ensin hallitsevan tuplamestarin HJK:n ja sen jälkeen FC KTP:n.

Puolivälierin otteluparien arvonnassa arpa toi tikkurilalaisten vastustajaksi viime kaudella Naisten Liigaa pelanneen ja sieltä kauden päätteeksi Ykköseen pudonneen IK Myranin. Lohkovoitto ei taannut kotietua, sillä samaisessa arvonnassa TiPS arvottiin vierasjoukkueeksi. Tämä tarkoittaa sitä, että TiPS matkustaa perjantaina 14.2. Kokkolaan, missä se kohtaa Kippari hallissa pelattavassa ottelussa viimevuotisesta merkittävästi nuorentuneen IK Myranin. Ottelun alkamisaika on klo 20.00.

TiPS valmistautuu Naisten suomen Cupin puolivälierään tarkan suunnitelman mukaan. Tikkurilassa suhtaudutaan vakavasti kaikkiin kilpailullisiin otteluihin, minkä lisäksi tämänvuotinen Naisten Suomen Cup palvelee joukkuetta myös valmistautumisessa liigakauteen.

– Odotamme innolla Cup-peliä, josta varmasti saamme hyvän tapahtuman. Olemme päässeet flunssa-aallosta yli ja olemme pian täydessä iskussa, toteaa päävalmentaja Pauliina Miettinen cup-ottelun alla.