TiPS ja Viherhulina yhteistyössä

VIHERSISUSTUSTA YRITYKSILLE

Vihersisustus SEN HUOMAA JOS SE PUUTTUU.

https://www.viherhulina.fi/

Ihmisiä on kahdenlaisia. Heitä, jotka kiinnittävät viherkasveihin huomiota ja sitten on heitä, jotka eivät edes huomaa niiden olemassaoloa. Näitä ihmisiä yhdistää kuitenkin yksi asia. Kummassakin tapauksessa he aistivat ja tuntevat kasvit ympärillään. Jos esimerkiksi toimistossa olleet viherkasvit vietäisiin pois yön aikana, jokainen työntekijä aistisi niiden puuttumisen heti seuraavana aamuna astuessaan sisään työpaikan ovesta.

Me Viherhulinan viherpeukalotiimi huolehdimme yrityksenne vihersisustuksesta, sen suunnittelusta sekä ylläpidosta. Meillä on vuosien kokemus vihersisustuksesta sekä viherrakentamisesta. Olemme sisustaneet erilaisten yritysten tiloja ja ulkoalueita. Olipa kyseessä toimiston viherkasvit tai ravintolan kokonaisvaltainen vihersisustus, olemme siihen oikea kumppani. Nostetaanko teidän yrityksen tilojen ilme ja tunnelma uudelle tasolle?

Vihersisustamista vuodesta 2018.

“Perustin Viherhulinan vuonna 2018 rakkaudesta vihersisustukseen, josta minulla on kokemusta noin 15 vuotta. Vihersisustaminen on tunnelman ja fiiliksen luomista. Koen, että tilan sielu syntyy vasta vihersisustamisen jälkeen.

Viherhulina on nuori, mutta jo tässä ajassa paljon kokenut yritys. Tiimissäni on viisi timanttista työntekijää. Lisäksi laajaa silkkikasvi- ja ruukkuvarastoa vartioi Varastopäällikkö Nelsson.”

Heidi Kupiainen 

Myynti

Arja Nokela
arja.nokela@viherhulina.fi
Puh. 040 1416143

Laskutus ja sopimusasiat

hanna@viherhulina.fi
Puh. 040 1416148

Hallinto

Heidi Kupiainen
heidi.kupiainen@viherhulina.fi
Puh. 0400 744632

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​