TiPS tulee palkitsemaan joka kuukausi toimihenkilön, joka ansaitsee kiitosta aktiivisesta työstään seurassa.

Sofia on ollut merkittävä henkilö seuran tapahtumien rakentamisessa. Sofia on toiminut mm. kuuluttajana, juontajana ja musiikkivastaavana edustusjoukkueiden otteluissa sekä seuran yhteisissä tapahtumissa. Sofia on seuralle tärkeä voimavara sekä on ilo tehdä yhteistyötä sitoutuneen ja motivoituneen vapaaehtoisen kanssa. Iso kiitos!

Muistamme kuukauden toimihenkilöä Zillan lahjakortilla.

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai