Kuukauden toimihenkilö – Sofia Pahtela

TiPS tulee palkitsemaan joka kuukausi toimihenkilön, joka ansaitsee kiitosta aktiivisesta työstään seurassa.

Sofia on ollut merkittävä henkilö seuran tapahtumien rakentamisessa. Sofia on toiminut mm. kuuluttajana, juontajana ja musiikkivastaavana edustusjoukkueiden otteluissa sekä seuran yhteisissä tapahtumissa. Sofia on seuralle tärkeä voimavara sekä on ilo tehdä yhteistyötä sitoutuneen ja motivoituneen vapaaehtoisen kanssa. Iso kiitos!

Muistamme kuukauden toimihenkilöä Zillan lahjakortilla.

Annika Haanpää ja TiPS jatkosopimukseen

Tikkurilan Palloseura ja keskikenttäpelaaja Annika Haanpää ovat solmineet pelaajan jatkosta vihreävalkoisessa paidassa. 22-vuotias Haanpää on kuluneella kaudella pelannut lähes jokaisessa Kansallisen Liigan ottelussaan täydet peliminuutit.