Flamingo Spa ja TiPS yhteistyöhön

Suomen suosituin Kylpylä

Flamingo Spa Kylpylä sijaitsee Vantaalla Viihdekeskus Flamingossa, kauppakeskus Jumbon yhteydessä. 

Flamingo Spasta löydät vauhdikkaan perheiden suosiman vesipuiston ja vain aikuisille suunnatun tunnelmallisen sauna- ja hoitolamaailman. Nälän yllättäessä Spa Cafe palvelee kylpijöitä herkullisella menulla. 

Flamingo Span hoitoloista toinen, perinteinen kauneushoitola Day Spa, sijaitsee Kylpylän vastaanoton kanssa samassa K1 -kerroksessa. Spa -hoitoja tarjoava hoitolamme sijaitsee puolestaan Kylpylän sisällä sauna- ja hoitolamaailmassa. Molempiin voit tulla myös ilman kylpyläkäyntiä. Samasta kerroksesta löydät myös trendikkään Deliberi Flamingon.

Kuivanmaan leikit tarjoaa lasten sisäleikkipuisto Naurusaari Viihdekeskuksen 1-kerroksessa.

Kaikki kauneuden­hoidon palvelut yhdestä paikasta

Meiltä löydät kaikki perinteiset kauneudenhoitopalvelut kuten kasvohoidot, jalkahoidot ja manikyyrit. Lisäksi trendikkäät sokeroinnit, rusketukset, geelilakkaukset, ripsien taivutukset ja -pidennykset, neulauksen ja microbladingin.

Day Span valikoimasta löytyvät myös klassisen- ja urheiluhierojan palvelut.