TiPS talviloman liikunnallinen päiväleiri 17.–21.2.2020

Tikkurilan Palloseura järjestää liikunnallisen päiväleirin 1.-3. luokkalaisille, tytöille ja pojille. Kaikille avoin.

Leiriaika klo 10:00-14:00. Paikka: Jokiniemen koulu ja Hiekkaharjun urheilupuisto

Leirin ohjelmassa monipuolista liikuntaa salissa (mm. sählyä, futsalia, leikkejä ja temppuratoja), luistelua urheilupuistossa, ulkoliikuntaa pihalla ja mahdollisuuksien mukaan talvista liikuntaa lähialueella. Toimintaa järjestetään sekä aloittelijoille että pidempään liikuntaa harrastaneille. Tarjoamme mahdollisuuden myös vapaaseen leikkiin ja liikkumiseen aikuisen valvonnassa, eli ohjattuun toimintaan ei ole pakollista aina osallistua.

Hinta 50€ koko viikko.
Hinnat sisältävät ohjauksen, ohjelman, tilat ja runsaan päivittäisen välipalan. Mukaan tarvitset ulko- ja sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Ilmoittautuminen linkistä: https://tips.myclub.fi/flow/events/1994846

Lisätiedot: