Tikkurilan Palloseura järjestää liikunnallisen päiväleirin 1.-3. luokkalaisille, tytöille ja pojille. Kaikille avoin.

Leiriaika klo 10:00-14:00. Paikka: Jokiniemen koulu ja Hiekkaharjun urheilupuisto

Leirin ohjelmassa monipuolista liikuntaa salissa (mm. sählyä, futsalia, leikkejä ja temppuratoja), luistelua urheilupuistossa, ulkoliikuntaa pihalla ja mahdollisuuksien mukaan talvista liikuntaa lähialueella. Toimintaa järjestetään sekä aloittelijoille että pidempään liikuntaa harrastaneille. Tarjoamme mahdollisuuden myös vapaaseen leikkiin ja liikkumiseen aikuisen valvonnassa, eli ohjattuun toimintaan ei ole pakollista aina osallistua.

Hinta 50€ koko viikko.
Hinnat sisältävät ohjauksen, ohjelman, tilat ja runsaan päivittäisen välipalan. Mukaan tarvitset ulko- ja sisäliikuntavarusteet ja juomapullon.

Ilmoittautuminen linkistä: https://tips.myclub.fi/flow/events/1994846

Lisätiedot:

Tapio Rostedt
tapio.rostedt@tips.fi

Uuden toimiston avajaiset

Tikkurilan Palloseuran uuden toimiston avajaiset! Tervetuloa juhlistamaan TiPSin uuden toimiston avajaisia Puistokulmaan! Tarjoamme toimintaa koko perheelle tässä energisessä ja yhteisöllisessä tapahtumassa. Päivämäärä ja aika: Sunnuntai

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​