Haetaan vastuuvalmentajaa poikien 2011 ja 2012 ikäluokkiin

Ensisijaisesti oman työn ohella.  Tapauskohtaisesti päätoimista valmentajaa.

Ikäluokissa on useita peliryhmiä edistyneiden ryhmistä vasta-alkajiin. Valmentajan toimenkuvaan kuuluu ikävaiheen pelaajakehityksestä, harjoitusten suunnittelusta sekä toteuttamisesta vastaaminen. Vastuuvalmentajaa johtaa ikäluokassa valmennustiimiään.

Tikkurilan Palloseura toteuttaa Smartfootball Metodin mukaista valmentamismenetelmää, jota koulutetaan TiPS valmentajille läpi kauden.

Odotamme sinulta:

• Positiivista, energistä otetta
  • Halua kehittää ja kehittyä
  • Pedagogisia taitoja toimia lasten ja nuorten parissa
  • UEFA C -lisenssiä tai vastaavaa koulutusta, katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön
  • Yhteistyökykyä vanhempien ja muiden sidosryhmien kanssa

Tarjoamme sinulle:

• Ammattitaitoisen ja kehittyvän työympäristön
  • Smartfootball Metodi -koulutuksen
  • Mahdollisuuden kehittyä valmentajana ja kouluttautua

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, mainitse oletko kiinnostunut päätoimisesta tai oto-valmentajan paikasta, sekä ansioluettelo palkkatoiveineen 31.1.2020 mennessä.

Paulo Pimentel
Valmennuspäällikkö U9-U14
Tikkurilan Palloseura ry.
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa