TiPS aloitti kautensa voitolla HJK:sta

TiPS aloitti kautensa voitolla HJK:sta

 

HJK-TiPS 1-3 (0-1)

Nora Lehto 24´ 0-1

Roosa Ariyo 59´ 0-2

Roosa Ariyo 61´ 0-3

Essi Sainio 63´ 1-3

 

 

TiPS kukisti eilen Talin hallissa pelatussa Naisten Suomen Cupin ottelussa hallitsevan liigamestarin HJK:n. Varsin tasaisessa pelissä TiPS viimeisteli ahneemmin. Tikkurilalaisten maalintekijät olivat Nora Lehto ja Roosa Ariyo kahdesti.

– Mun mielestä tosi hyvä peli meidän joukkueelta! Toteutettiin hyvin niitä asioita mitä ollaan nyt viimeiset kuukaudet harjoiteltu. Pelattiin joukkueena loppuun asti. Tästä lähdetään vaan parantamaan ja hiomaan peliä vielä paremmaksi kautta kohti, totesi TiPSin avausmaalin tehnyt Nora Lehto.

– Tämä oli erinomainen alku kaudelle. Tämä peli näytti meille, että olemme menneet eteenpäin monessa asiassa ja se tuo motivaatiota lisätä työntekoa. Koko joukkue pelasi yhdellä vihreällä sydämellä. Vaikka ajoittain HJK oli niskan päällä, pystyimme hyvin pitämään pelimme tiiviinä. HJK on laadukas, hyvin valmennettu joukkue, jota vastaan on hyvä mitata omaa tasoa täällä Suomessa. Omista pelaajistamme on vaikea nostaa yhtä onnistujaa, koska kaikki pelasivat upeasti, mutta kyllä maalivahtimme Riina Isokääntä piti meitä ajoittain pystyssä upeilla torjunnoillaan, totesi päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun jälkeen.

Kauden ensimmäiset pelit ovat aina jännittäviä, sillä joukkueiden voimasuhteet saattavat kausien välillä vaihdella melkoisestikin. Pelit ovat siksi tärkeitä mittareita joukkueiden valmentajille ja pelaajille. Lauantain pelissä kummallakin joukkueella oli omat hallintajaksonsa. TiPS viimeisteli paikoistaan tehokkaammin ja oli eilen parempi.

– Koko joukkue tsemppasi hyvällä asenteella. Lopputulos oli osoitus siitä, miten vaarallisia tulemme olemaan tällä kaudella, kuvasi kaksi maalia viimeistellyt Roosa Ariyo tunnelmiaan pelin jälkeen.

TiPS pelaa seuraavan kerran lauantaina 25.1. klo 18.00 Korson PeakFin areenalla, missä se kohtaa FC KTP:n. Kyseessä on Naisten Suomen Cupin lohkovaiheen ottelu. Lohkon kolmas peli FC KTP-HJHK pelataan Kotkassa 1.2.

 

 

TiPS avauskokoonpano:

Riina Isokääntä

Emmi Siren

Oona Siren

Ronja Isokääntä

Laura Kölhi

Anna Nurmi –> 55´ Elli-Noora Kainulainen

Eerika Hämäläinen

Roosa Ariyo

Aino Martikainen –> 90´ Heljä Jokela

Nora Lehto

Annika Haanpää

 

Vaihdossa:

Joanna Tynnilä

Inna Vannula

Heljä Jokela

Jenni Huttunen

Elli-Noora Kainulainen

Venla Mäkelä

Elsa Sulku