Kausi potkaistaan käyntiin lauantaina cup-ottelulla Talissa

Kausi potkaistaan käyntiin lauantaina cup-ottelulla Talissa

 

Naisten Suomen Cupia: HJK-TiPS la 18.1. klo 16.00 Talin hallissa

Odottavan aika on pitkä. TiPS aloitti valmistautumisen kauteen 2020 jo marraskuun puolivälin tietämillä. Nyt on takana kaksi kuukautta määrätietoista harjoittelua, ja viimeinkin on kilpailullisten pelien aika. TiPS kohtaa tänään klo 16.00 Talin hallissa pelattavassa Naisten Suomen Cupin ottelussa kotijoukkue HJK:n. Vastus on parasta mitä Suomesta kenties tällä hetkellä löytyy, sillä HJK on hallitseva liigamestari.

TiPS aloitti vuoden 2020 Naisten Suomen Cupin jo viime kesänä elokuussa, kun se kukisti ns. Superkierroksen vierasottelussa FC Honka BSM-joukkueen maalein 0-3. Voittoa seurasi pääsy lohkovaiheeseen, jossa TiPSin ja HJK:n kanssa kolmantena joukkueena pelaa FC KTP. Lohkovaihe avataan tänään pelillä HJK-TiPS, TiPS-FC KTP on vuorossa viikon kuluttua lauantaina 25.1. Tuolloin pelataan tikkurilalaisten kotikulmilla Korson PeakFin Areenalla klo 18.00 alkaen. Lohkon kolmas peli FC KTP-HJK pelataan Arto Tolsa Areenalla 1.2.2020 klo 13.00. Lohkon kaksi parasta joukkuetta etenevät Naisten Suomen Cupin puolivälieriin, jotka pelataan helmikuussa.

– Odotamme kaikki innolla pelikauden alkua. Pelaajat ovat tehneet kovasti työtä ja vaikka peli ei ole vielä valmista, voimme olla ylpeitä koko joukkueesta. Pelillisesti on päästy jo pitkälle. Tämä on meille pieni välietappi, että nähdään missä mennään. Päätavoitteemme on kehittyä jokaisessa tapahtumassamme, kertoo päävalmentaja Pauliina Miettinen ottelun alla.