Roosa Ariyo jatkaa Tikkurilassa

Roosa Ariyo jatkaa Tikkurilassa

 

TiPS-ystäviä vahvalla pelillään ja maaleilla viime kaudella ilahduttanut Roosa Ariyo on mukana TiPSin naisten liigajoukkueessa myös kaudella 2020. Roosa teki viime kaudella kuusi liigamaalia. Tehot olivat kohdallaan erityisesti elokuisessa vieraspelissä Oulussa, missä Roosa iski hattutempun ONS:n verkkoon. Tuon ONS-pelin jälkeen Roosa lähtikin loppusyksyksi Yhdysvaltoihin jatkamaan opiskelua University of Bridgeportissa Connecticutissa.

Roosa on ennen Tikkurilaa pelannut Naisten liigaa Hongan riveissä kausilla 2012-2014. Liigakausien jälkeen hän on pelannut myös Ruotsissa (Jitex) ja Yhdysvaltain yliopistosarjoissa.

– On mukava palata pelaamaan Tikkurilaan. Odotan innolla tulevaa kautta, ja toivon onnistumisia sekä joukkueelta että henkilökohtaisesti, kertoo Ariyo sopimuksen allekirjoituksen hetkellä.

– Roosa on yksi vaarallisimpia hyökkääjiä maassamme. Loistava työmoraali ja suunnaton halu mennä eteenpäin ja kehittyä siten pelaajana. Roosa on siis täydellinen pelaaja joukkueeseemme, pohtii päävalmentaja Pauliina Miettinen pelaajan vahvuuksista.