Elsa Sulku TiPSiin

Elsa Sulku TiPSiin

 

Koko aiemman uransa Kuopiossa pelannut maalivahti Elsa Sulku siirtyy TiPS naisten edustusjoukkueeseen. Sulku on edustanut aiemmilla kausilla Kuopion Palloseuraa, Pallokissoja ja Kufu98:a.

– Olen tosi tyytyväinen sopimukseen. Halusin naisten liigan jengiin jossa pelin vaatimukset on korkealla. Pade sekä koko valmennustiimi oli minusta vakuuttava. Joukkue etsi vielä yhtä veskaria ja nyt meillä on mielestäni monipuolinen kolmikko taistelemaan peliajasta. Minulle tilanne on uusi, kun pelaan ensi kertaa Kuopion ulkopuolella. Odotan malttamattomana, että pääsen muuton myötä pian joukkueen mukaan valmistautumaan kovaan kesään, toteaa Elsa Sulku odotuksiaan Naisten Suomen Cupin ottelu aluspäivänä.

– Elsa on ulottuva ja hyvin vaikeasti ohitettava veskari, joka mahtavan persoonansa ansiosta myös sopii joukkueeseemme hienosti, summaa päävalmentaja Pauliina Miettinen

Tervetuloa Tikkurilaan Elsa!