Haemme ohjaajia Jokiniemen iltapäiväkerhoon

Iltapäiväkerho on tarkoitettu 1.-2.-vuosiluokan oppilaille ja toimintaa on jokaisena koulupäivänä maanantaista perjantaihin klo 12-17.00. 

Iltapäiväkerho-ohjaajan päivittäisen ohjauksen ja lasten huolenpidon lisäksi työtehtäviin kuuluu välipalahetkien valvonta, läksyjen teossa tarpeen mukaan avustaminen sekä lasten vanhempien kanssa asiointi. Ohjaajan vahvuuksia hyödynnetään lapsille järjestettävässä ohjatussa toiminnassa. Tehtävien hoito edellyttää aktiivisuutta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta. 


Mahdollisuus työllistyä myös kokopäiväiseksi! Tällöin ohjaajan työt jatkuvat iltapäiväkerhon jälkeen ikäluokkavalmentajana, leikkis-, perhefutisohjaajana, päiväkotitapahtumissa, harrastetoiminnoissa. Ikäluokissamme on useita peliryhmiä edistyneiden ryhmistä vasta-alkajiin. Ikäluokkavalmentajan toimenkuvaan kuuluu ikävaiheen pelaajakehityksestä, harjoitusten suunnittelusta sekä toteuttamisesta vastaaminen. Tikkurilan Palloseura toteuttaa Smartfootball Metodin mukaista valmentamismenetelmää, jota koulutetaan TiPS valmentajille läpi kauden.


Tikkurilan Palloseuran iltapäiväkerhossa on sekä ohjattua että vapaata leikkiä, läksyjen tekoa, liikuntaa ja ulkoilua, välipala, turvallista huolenpitoa aikuisten seurassa. Liikunta on osa iltapäivätoimintaamme ja se näkyy kerhossa päivittäin.  Tikkurilan Palloseura rakentaa liikuntaan painottuvan iltapäiväkerho-ohjelman aina kuukaudeksi kerrallaan. Iltapäivät sisältävät ip-toiminnan peruskaavan lisäksi paljon ohjattua toimintaa turvallisessa ympäristössä. Hyödynnämme alueen luontoa ja ulkoilupaikkoja monipuolisesti, ja lupaamme ettei aika kerhossa pääse milloinkaan käymään tylsäksi. 


Tehtävään valitun tulee esittää lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea.

Yhteystiedot

Tapio Rostedt
Toiminnanjohtaja
Tikkurilan Palloseura ry
Leinikkitie 20, 01350 Vantaa
Puh. +358 45 144 7731
tapio.rostedt@tips.fi
twitter.com/TapioRostedt
www.tikkurilanpalloseura.fi