Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille pelaajille erillisiä harjoituksia. Talent-valmennuksen tavoite on tuottaa lisäarvoa pelaajien henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tarjota mahdollisuus lisäharjoitukseen. Talent-valmennus perustuu tekniikan, pallokontrollin, harhautuksien ja koordinaation harjoitteluun joka tehdään pienryhmässä.

Seura nimeää valmennukseen osallistuvat pelaajat aina ennen seuraavan jakson alkua. Talent-valmennuksen yksi jakso kestää 5 harjoituskertaa ja ensimmäinen jakso alkaa tammikuussa 2020, Tikkurilan kuplahallissa. Talent-valmennus pyörii eri ikäluokilla, ympäri kauden. Seuraava jakso alkaa aina kun edellinen loppuu.

Valmentajana toimii poikien U9-U14 valmennuspäällikkö Paulo Pimentel.

Jalkapallopäivä

Hyvää Jalkapallopäivää 2024! Hyvää Jalkapallopäivää! Tänään 12.6.2024 vietetään Jalkapallopäivää. Päivän tavoitteena on levittää pelin ilosanomaa koko maassa! Jalkapallopäivä on suomalaisen jalkapalloilun suuri yhteinen juhlapäivä! Myös me tipsiläiset olemme

Lue lisää »

Viikon 22 kooste / 2024

Viikon 22 kooste Nyt alkoi kesäloma! Koulujen lukukausi päättyi ja monilla oli aihetta juhlaan valmistumisen merkeissä. Onnea kaikille valmistuneille! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: –

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​