TiPS Talent-valmennus 2020

Tikkurilan Palloseura järjestää joukkueharjoittelun rinnalla motivoituneimmille pelaajille erillisiä harjoituksia. Talent-valmennuksen tavoite on tuottaa lisäarvoa pelaajien henkilökohtaiseen kehittymiseen ja tarjota mahdollisuus lisäharjoitukseen. Talent-valmennus perustuu tekniikan, pallokontrollin, harhautuksien ja koordinaation harjoitteluun joka tehdään pienryhmässä.

Seura nimeää valmennukseen osallistuvat pelaajat aina ennen seuraavan jakson alkua. Talent-valmennuksen yksi jakso kestää 5 harjoituskertaa ja ensimmäinen jakso alkaa tammikuussa 2020, Tikkurilan kuplahallissa. Talent-valmennus pyörii eri ikäluokilla, ympäri kauden. Seuraava jakso alkaa aina kun edellinen loppuu.

Valmentajana toimii poikien U9-U14 valmennuspäällikkö Paulo Pimentel.KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!