Anna Nurmi  siirtyy Tikkurilaan

Anna Nurmi  siirtyy Tikkurilaan

 

Naisten edustusjoukkueen pelaajarinki on vahvistunut jälleen uudella pelaajalla, kun kaksi edellistä kautta PK-35:n riveissä pelannut puolustaja Anna Nurmi siirtyy Tikkurilaan.

– Liityn hyvillä mielin mukaan Tipsiin. Pelaajat ovat ottaneet minut hyvin mukaan ja heti ensimmäisistä treeneistä lähtien jäi hyvä fiilis joukkueesta ja sen toiminnasta. Joukkueessa on taitavia ja motivoituneita pelaajia sekä loistavat valmentajat. Uskon, että tämä tarjoaa minulle hyvän ympäristön kehittyä paremmaksi pelaajaksi. Toivon omalla toiminnalla pystyväni auttamaan joukkuetta menestymään myös ensi kaudella, pohtii Anna Nurmi tulevaa futiskautta.

Anna Nurmi on tikkurilalaisten 21. sopimuspelaaja tulevalle liigakaudelle. Naisten edustusjoukkuetta on rakennettu siten, että jokaisella pelipaikalle löytyy useampia hyviä vaihtoehtoja.

– Anna on työntekijä, joka tekee pyyteettömästi kovaa työtä ja haluaa kehittyä pelaajana. Hän on myös monipuolinen pelaaja, jota pystyy hyödyntämään monella eri pelipaikalla, summaa päävalmentaja Pauliin Miettinen pelaajan vahvuuksia.

 

TiPS naisten edustusjoukkueen sopimuspelaajat kaudella 2020

Azodo Melanie
Chaimuk Waranya
Haanpää Annika
Hassinen Neea
Huttunen Jenni
Hämäläinen Eerika
Isokääntä Riina
Isokääntä Ronja
Jokela Heljä
Kaijasilta Linda
Kainulainen Elli-Noora
Kölhi Laura
Lehto Nora
Martikainen Aino
Mäkelä Venla
Nurmi Anna
Siren Emmi
Siren Oona
Topra Jenna
Tynnilä Joanna
Vannula Inna