Tee tarjous, me välitämme sen 5.000:lle

Uuden sloganimme – Jalkapalloa Vihreällä Sykkeellä – myötä avasimme uuden verkkosivun www.vihreallasykkeella.fi. Se on tarkoitettu kiinnostavien ja ajankohtaisten asioiden tiedottamiseen TiPSin jäsenille, faneille sekä kaikille muillekin jalkapallosta kiinnostuneille. Se on myös uusi tiedotuskanava yrityksille, jotka tarjoavat omia tuotteitaan tai palveluitaan jäsenillemme poikkeuksellisin ehdoin. Kyse voi olla pysyvästä jäsenedusta, kausittaisista kampanjoista tai mistä tahansa muusta edusta, joka tuottaa hyötyä niin TiPSin jäsenille kuin tarjoaville yrityksillekin.
Tikkurilan Palloseurassa on yli 1.200 jäsentä, jotka perheineen muodostavat Itä-Vantaalla ja sen lähialueilla noin 5.000 hengen TiPS-yhteisön.
Yritykset ovat tervetulleita esittämään tarjouksiaan tästä päivästä lähtien, ensimmäiset julkaistaan marraskuun loppuun mennessä ja lisää sitä mukaa kun yritykset niitä toimittavat.

Mikä kiinnostaa?
On itsestäänselvää, että kaikki kotitaloudet kuluttavat päivittäistavaroita ja muita vastaavia perushyödykkeitä jatkuvasti. Niiden lisäksi ostetaan paljon muutakin, mutta ostetaanko ne sinulta vai kilpailijaltasi?

Vuodenvaihteessa 2018-19 teimme yhteisöllemme kyselyn, mitä muuta he aikovat ostaa vuoden 2019 aikana. Kyselyssä esitettiin joukko valmiita tuoteryhmiä, joista vastaajat saivat ruksia jokaisen, joihin kuuluvia tuotteita tai palveluita harkitsivat ostavansa vuoden aikana. Koska kysymys on perheiden normaalista arkisesta elämästä, voinemme olettaa, että vuoden 2020 jakauma noudattelee suurin piirtein samoja lukuja. Näin heidän vastauksensa jakaantuivat eli montako prosenttia vastaajien kotitalouksista harkitsee kyseisen tuoteryhmän hankintoja.

Seuraavat tuoteryhmäkohtaiset hankintakohteet olivat Optikkopalveluita ja silmälaseja, Polkupyörä, Kodinkoneita, Puhelin- tai internetliittymiä, Eläinlääkäripalveluita, Auto, Rakennustarvikkeita, Sisä- tai ulkokalusteita, Siivouspalveluita ja Lastentarvikkeita.
Jos sinun edustamasi tuoteryhmä ei ole listattuna edellä, se johtuu todennäköisesti siitä, että kyseinen tuoteryhmä ei sisältynyt kyselyymme.

Mitä haluatkin tarjota TiPSin jäsenille, esitä meille tarjouksesi kiireesti. Ehdit vielä mukaan joulumarkkinoille. Tulokset ratkaisevat.

Lisätietoa: Toiminnanjohtaja Tapio Rostedt, puh. 045 144 7731

Katin Kauneuskulma TiPS – kumppaniksi!

Erikoisosaamisena iho ja ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi Katin Kauneuskulma on ihonhoidon asiantuntijaliike; olemme palvelleet asiakkaitamme jo 30 vuotta. Tarjoamme erikoishoitopalveluja, -tuotteita ja ammattilaisratkaisuja ihonhoitoon. Meiltä myös

Lue lisää »YRITYSVAIKUTTAJA!

Tule mukaan tukemaan Tikkurilan Palloseuran toimintaa ja sen tekemää nuorisokasvatustyötä.
Pienikin panostus on suuri!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​