Tikkurilan Palloseuralle myönnetty Tutor-tuki

Palloliiton liittohallitus päätti kokouksessaan 22.11. seuroista, jotka ovat oikeutettuja saamaan seurayhteisön valmennusosaamisen kehittämistukea sekä tutor- tukea vuosille 2020-2021. Tikkurilan Palloseuralle myönnettiin  Tutor-tukea 250h. 

Seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjät ja Tutorit tukevat suomalaisen jalkapallon strategian ydintä, jonka keskiössä on pelaajan menestyksekäs kehittäminen seuraympäristössä sekä osaavien että koulutettujen lasten ja nuorten valmentajien määrän lisääminen. Tukien tavoitteena on vahvistaa seurojen päivittäisvalmennuksen laatua ja tukea valmentajakoulutusta.

Seuroja arvioitiin seuran toimintaedellytysten sekä tutor- ja seurayhteisön valmennusosaamisen kehittäjäsuunnitelman kautta. Toimintaedellytyksissä huomioitiin seurojen laatujärjestelmän taso sekä seuran valmennustiimin taso. Tukien tavoitteiden saavuttaminen vaatii seuroilta pitkäjänteistä ja suunnitelmallista toimintaa pelaajan putken eri tasoilla, toteaa koulutuspäällikkö Matti Lähitie.

TUTOR -TUKI:

A) 250 tunnin tutor, 5000€ tuki, vastuuseura sekä yhteistyöseura (16 tutoria)
B) 375 tunnin tutor, 7500€ tuki, vastuuseura ja vähintään kaksi yhteistyöseuraa (12 tutoria)
Tavoite
• Alle 11-vuotiaiden valmennusosaamisen vaikuttavuuden vahvistaminen sekä omassa seurassa että lähialueen yhteistyöseuroissa. Vahva painopiste kahteen aloittavaan ikäluokkaan – laadukas startti ja kiinnittyminen lajiin
Tutor työnkuva 2019-21 
1. SPL koulutukset:
– A) Tutor 375h: 150h (SPL koulutukset 50h ja koulutuksiin liittyvä tutorointi 100h).
– B) Tutor 250h: 100h (SPL koulutukset 25h ja koulutuksiin liittyvä tutorointi 75h).
2. Arjen tukemien
– Valmentajien tukeminen käytännön valmennusympäristössä
– Palloliiton valmennuslinjan ja Palloliiton lapsuusvaiheen valmentajakoulutusten tavoitteiden vieminen valmentajien arkeen panostus kahteen aloittavaan ikäluokkaan
– Innokkaimpien valmentajien yksilöllinen huomiointi
3. Muut:
– Aloittelevien ikäluokkien toiminnan tukeminen ja käynnistämisen tukeminen.
– Aloittavien valmentajien auttaminen lapsuusvaiheessa
– Aloittavien ikäluokkien vanhempien kouluttaminen
– Muut sovitut tehtävät
HUOM! Tutor hoitaa koulutukset ja tutoroinnit osana SPL:n rahoittamaa työnkuvaa, jolloin Tutorin työpanoksesta ei peritä erillistä korvausta osallistujilta.
– Kulut lasketaan erikseen kurssilaisista (mm. muuttuvat kulut)
– koulutukset ja tutoroinnit ovat ilmaisia.

 KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA
AUKI

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!

Tuotteita ennakkomyynti hintaan!