Tikkurilan Futisleikkis ja Perhefutis, talvijakso 2020 tammikuusta alkaen – Ilmoittautuminen avattu!

• Futisleikkis aloittaa toimintansa 8.1., 11.1., 12.1. ja 13.1.2020, neljä eri ryhmää.
  • Perhefutis aloittaa toimintansa 11.1. ja 13.1.2020, kaksi eri ryhmää.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen löytyvät TÄÄLTÄ.

Lisätietoa:
Juha Kiviharju
juha.kiviharju(a)tips.fi

TiPS Aktia Futisleikkis

… on tarkoitettu 3-5 -vuotiaille lapsille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä, hauskoja temppuratoja ja pienpelejä. Jalkapalloon ja futistaitoihin tutustutaan leikin varjolla, monenlaisten leikkien kautta, joissa on pallo mukana. Leikinomaisuus, monipuolisuus sekä kannustava ilmapiiri ovat toimintamme tavoitteita.

Futisleikkis on pelaajan ensiaskel kohti joukkuetoimintaa.

TiPS Aktia Perhefutis

… on tarkoitettu 3-4 -vuotiaille lapsille, joilla on mukana tuttu aikuinen, joka osallistuu yhdessä lapsen kanssa tunneille.

Toimintaan kuuluu mm. erilaisia liikunta- ja futisleikkejä ja hauskoja temppuratoja. Lisäksi Perhefutiksessa pääsee tutustumaan myös jalkapallon perusteisiin.

Futisleikkiksessä sekä Perhefutiksessa toimivat pitkään lasten ohjauksessa mukana olleet ja kokeneet ohjaajat. Toiminnasta vastaa Tikkurilan Palloseurassa päätoiminen lasten valmentaja (LAT, C+ Lasten valmennukseen erikoistuminen, SPL B) Juha Kiviharju.

Emma Järvinen uusiin haasteisiin

Emma Järvinen siirtyy organisoimaan Hjk:n kaupunginosajoukkueiden toimintaa, ja jättää tehtävät Tikkurilan Palloseurassa. Emman terveiset kaikille tipsiläisille: ”Olen kiitollinen ajastani TiPS:ssa, jossa olen oppinut todella paljon