Annika Haanpää Tikkurilaan

Annika Haanpää Tikkurilaan

 

Annika Haanpää siirtyy Tikkurilaan. TiPS ja Haanpää ovat solmineet sopimuksen, ja pelaaja on jo aloittanut harjoittelun uuden joukkueen mukana.

– Lähden TiPSin mukaan todella hyvillä mielin ja innostuneena! Meillä on alla hyvä leiri Kisakalliossa, missä pääsin tutustumaan uuden joukkueen pelaajiin, taustoihin ja toimintakulttuuriin. Tämä on tärkeää, kun tulee uutena pelaajana mukaan. Joukkue otti minut hienosti vastaan. Odotan että joukkueena lähdemme taistelemaan mestaruudesta, haastamaan muita joukkueita sekä tietenkin itseämme. Henkilökohtaisesti haluan ottaa uuden askeleen uralla, toteaa Annika Haanpää.

– Heti muutamien yhteisten treenien jälkeen voi sanoa, että Annika on älykäs, tekninen ja varma pelaaja, josta on meille paljon iloa tulevana kautena sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa, kuvailee päävalmentaja Pauliina Miettinen uutta TiPS-pelaajaa.

Nuoresta iästään huolimatta Haanpää on jo kokenut liigapelaaja. Alkava liigakausi on hyökkääjälle jo seitsemäs. Päättyneellä kaudella Haanpää edusti Turun Palloseuraa onnistuen maalinteossa kolme kertaa. Haanpää on aiemmin edustanut myös Italian Serie B:n Ravennaa.

– On tärkeää että seura pyrkii tekemään asioita mahdollisimman ammattimaisesti, se puskee myös itseäni tekemään arjessa asioita aina paremmin ja paremmin ammattimaisesti. Tämä kehittää myös itseäni. Haluan auttaa joukkuetta parhaani mukaan. Uskon että TiPS antaa minulle hyvät eväät tähän, pohtii Haanpää siirtoaan Tikkurilaan.

Tervetuloa Annika!