Venla Mäkelä siirtyy TiPSiin

Venla Mäkelä siirtyy TiPSiin

Tikkurilan uusin sopimuspelaaja on vuonna 2001 syntynyt Venla Mäkelä. Hänen seuransa oli päättyneellä kaudella PK-35, jota hän edusti neljän vuoden ajan. Venlan kasvattajaseura on PuiU.

– Venla on heti ensimmäisistä treeneistä alkaen näyttänyt olevansa vaarallinen hyökkääjä. Hän on hyvä 1 vs. 1 – pelaaja, ja pystyy luomaan vaarallisia tilanteita vastustajan maalille, pohtii Mäkelän vahvuuksia TiPS naisten edustusjoukkueen päävalmentaja Pauliina Miettinen.

– Joukkueeseen on mukava liittyä, sillä joukkuehenki on erittäin vahva, pelaajat ovat taitavia ja todella motivoituneita. Odotan innolla tulevaa kautta, jotta kehittyisin pelaajana sekä auttaisin samalla myös joukkuetta menestymään, mainitsee Mäkelä sopimuksen allekirjoitushetkellä.

Tervetuloa mukaan vihreäsydämisiin!