Hyvä jalkapallon ystävä,

 

TiPS naisten edustusjoukkue sijoittui juuri päättyneellä kaudella Naisten liigassa neljänneksi. Tämä oli erinomainen suoritus nuorelta joukkueelta.

 

TiPSin pelaajat ovat tunnettuja taidosta, kovasta työmoraalista, fyysisestä kunnosta ja halusta kehittyä sekä yksilöinä että joukkueena. Tulevalle kaudelle joukkue hakee nuorten ja nälkäisten pelaajien kehittymisen tueksi muutamaa kokeneempaa pelaajaa, jotka tuovat mukanaan sen tarvittavan buustin sille, että TiPS kykenee ottamaan ne tarvittavat askeleet kohti nousua Suomen huipulle.

 

Uskomme kansainvälisyyden olevan tärkeä resepti nuorten pelaajakehityksen tukemisessa. Jotta pelaajamme jatkuvasti pääsisivät riittävän vaativaan harjoitusympäristöön, haluamme, että heillä on aina harjoituskavereinaan sekä parhaita kotimaisia että ulkomaisia pelaajia.

 

Olemme kontaktiemme kautta hakemassa joukkueeseemme pelaajia, jotka omaavat erinomaiset pelitaidot, mutta ovat samalla hyvin käyttäytyviä ja kokonaisvaltaisesti sivistyneitä pelaajia. Kokemus osoittaa, pelaajat viihtyvät ja pelaavat paremmin, jos he saavat elää ja viettää aikaansa tavallisten perheiden parissa.

 

Ulkomaisten pelaajiemme majoittamisesta ja sijoittamisesta perheisiin meillä on ollut pelkästään hyviä kokemuksia ja tyytyväisyys on ollut molemminpuolista. Ulkomaiset pelaajat ovat tuoneet tullessaan perheisiin paljon positiivisia asioita. Isäntäperheen jäsenille avautuu mahdollisuus käyttää englantia päivittäi, mikä kehittää perheen lasten ja nuorten kielitaitoa merkittävästi. Lisäksiperhe saa apua päivittäisiin askareisiinsa, kuten lasten- ja kodinhoitoon. Pelaajille vastaavasti on ollut mahdollista tutustua suomalaiseen yhteiskuntaan ja kulttuuriin pintaa syvemmältä.

 

Tällaisessa Au Pair -muotoisessa työsuhteessa perhe kustantaa au-pairin lennot kotimaasta Suomeen ja takaisin. Perhe tarjoaa myös oman huoneen, ruoan ja kuukausittaisen taskurahan.

 

Jos olet kiinnostunut ottamaan tällaisen pelaajan kotiisi n. 10 kuukaudeksi, olethan meihin päin yhteydessä. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada luotettava apu kotiin sekä mahtava tilaisuus koko perheen oppia englantia.

 

Ystävällisin terveisin,

 

Arto Martikainen

Naisten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja
arto.martikainen@tips.fi

 

Tulevaisuuden tähdet 2024 -ohjelma

Tulevaisuuden tähdet 2024! Tyttöjoukkueet huomio! Ilmoittautuminen on auki Tulevaisuuden Tähdet 2024 -ohjelmaan! Tulevaisuuden tähdet -ohjelman kautta junioripelaajille halutaan tarjota esikuvia, yhteisö ja mahdollisuus tulla osaksi

Lue lisää »

Uusi puheenjohtaja

Tikkurilan Palloseuralle on valittu uusi puheenjohtaja Tikkurilan Palloseuran kevätkokous pidettiin 19.3.2024. Kokouksessa äänestettiin uusi hallituksen puheenjohtaja, sillä aikaisempi puheenjohtaja Petteri Lehtinen vastaanotti työn ulkomailta, eikä

Lue lisää »

Kesän 2024 futisleirit

Kesän 2024 futisleirit Tikkurilan Palloseura järjestää kesällä 2024 kolme eri jalkapalloleiriä. Ilmoittautuminen on nyt auki! Kesän KUUMIN jalkapalloleiri 2011-2016 syntyneille pojille ja tytöille Ajankohta: 3.-7.6.2024

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​