TiPS solmi nipun uusia sopimuksia – Azodo, Chaimuk, Jokela ja Kaijasilta jatkavat Tikkurilassa

TiPS solmi nipun uusia sopimuksia – Azodo, Chaimuk, Jokela ja Kaijasilta jatkavat Tikkurilassa

 

Neljä päättyneelläkin kaudella Tikkurilan Palloseuraa edustanutta pelaajaa on allekirjoittanut jatkosopimuksen. Tikkurilalaiskatsojille tutuiksi tulleet Melanie Azodo, Waranya Chaimuk, Heljä Jokela ja Linda Kaijasilta edustavat TiPSiä myös liigakaudella 2020.

– Joukkueessa on erittäin hyvä fiilis. Itse olin päättyneellä kaudella pitkään loukkaantuneena. Henkisesti kehityin toipumisjakson aikana aiempaa vahvemmaksi. Tässä joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia, harjoitusympäristö ja harjoitusten laatu ovat erinomaisia. Motivaatio on kaikilla pelaajilla korkealla, toteaa Waranya Chaimuk summaten innostuneesti koko nelikon tuntemukset.

Päättyneellä kaudella tikkurilalaisia edustanut hyökkääjä Moona Talka on siirtynyt Tampereen Ilveksen riveihin.