Paulo on valmentanut kaksi viimeisintä kautta 2017-2019 Tikkurilan Palloseurassa, joiden aikana hänen arvostuksensa on noussut kohisten.

Viime kaudella Paulo toimi myös Naisten Liigajoukkueen valmennustiimissä. Lisäksi Paulo on valmentanut P09 joukkuetta, ja on johdattanut joukkueen ikäluokan yhdeksi koko valtakunnan kovimmista. Voidaankin todeta, että valmentajana Paulo on erinomainen ja kiistatta koko seuran kyvykkäimmistä.

Viime kaudella 6/2019 Paulo otti valmennustehtävien lisäksi vielä valmennuspäällikön tehtävät hoitaakseen. Pasi Pihamaa keskittyi loppukaudella Smartfootball:iin ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtäviin. Lyhyessä ajassa Paulo sai konkreettisen paljon hyvää aikaiseksi. Paulo organisoi poikajoukkueiden toimintaa käymällä jatkuvaa keskustelua valmentajien kanssa. Varsinkin haastejoukkueissa on saatu joukkueyhdistelyillä asiat toimimaan valmennuksellisestikin. Paulon positiivinen asenne seuran kehittymisnäkymiin luo uskoa tulevaan.

Valmennuspäällikön tehtävien lisäksi Paulo valmentaa kaudella 2019-2020 P09 ja P10 joukkueita.


Poikien Valmennuspäällikkö U9-U14
Paulo Pimentel
paulo.pimentel(a)tips.fi
040-1890109

 

Viikon 20 kooste / 2024

Viikon 20 kooste Kesä on virallisesti täällä! Eikä ole enää kauaa kesälomien alkuun! Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten joukkueilla on ollut voittoputki päällä!

Lue lisää »

Oliver Antmanin 100. ottelu

Oliver Antmanin 100. ottelu Oliver on Tikkurilan Palloseuran kasvatti ja hänellä on ollut pienestä pitäen kovat tavoitteet jalkapallon suhteen. Oliver lähti Tanskaan pelaamaan kun oli

Lue lisää »

Viikon 19 kooste / 2024

Viikon 19 kooste Kausi on lähtenyt ryminällä käyntiin! On ollut voittoja, mutta myös tappioita. Muutamia nostoja peleistä tältä viikolta: – Miesten edustusjoukkue nappasi ensimmäisen voittonsa

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​