Paulo on valmentanut kaksi viimeisintä kautta 2017-2019 Tikkurilan Palloseurassa, joiden aikana hänen arvostuksensa on noussut kohisten.

Viime kaudella Paulo toimi myös Naisten Liigajoukkueen valmennustiimissä. Lisäksi Paulo on valmentanut P09 joukkuetta, ja on johdattanut joukkueen ikäluokan yhdeksi koko valtakunnan kovimmista. Voidaankin todeta, että valmentajana Paulo on erinomainen ja kiistatta koko seuran kyvykkäimmistä.

Viime kaudella 6/2019 Paulo otti valmennustehtävien lisäksi vielä valmennuspäällikön tehtävät hoitaakseen. Pasi Pihamaa keskittyi loppukaudella Smartfootball:iin ja miesten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtäviin. Lyhyessä ajassa Paulo sai konkreettisen paljon hyvää aikaiseksi. Paulo organisoi poikajoukkueiden toimintaa käymällä jatkuvaa keskustelua valmentajien kanssa. Varsinkin haastejoukkueissa on saatu joukkueyhdistelyillä asiat toimimaan valmennuksellisestikin. Paulon positiivinen asenne seuran kehittymisnäkymiin luo uskoa tulevaan.

Valmennuspäällikön tehtävien lisäksi Paulo valmentaa kaudella 2019-2020 P09 ja P10 joukkueita.


Poikien Valmennuspäällikkö U9-U14
Paulo Pimentel
paulo.pimentel(a)tips.fi
040-1890109

 

Valmentajaa TU12/TU13 joukkueeseen

Haemme apuvalmentajaa U12/U13 tyttöjen joukkueeseen. Joukkue harjoittelee neljästi viikossa Tikkurilan urheilupuistossa ja joukkueessa toimii vastuuvalmentajana pitkään seurassa ja ryhmässä toiminut Katri Toivonen. Ryhmään haetaan apuvalmentajaa,

Lue lisää »KAUSIKORTIT
MYYNNISSÄ!

Tule mukaan tukemaan suomalaisen jalkapalloilun tulevia lupauksia, nauti jäseneduista ja saa ilmainen sisäänpääsy edustusjoukkueiden otteluihin. Kausikortista 10€ junioritoimintaan!

Tule mukaan!

TIKKURILAN PALLOSEURA

JALKAPALLOA VIHREÄLLÄ SYKKEELLÄ!

FANIKAUPPA

Tue seuraa ja pukeudu tyylikkäästi!​