Neea Hassinen jatkaa Tikkurilassa myös kaudella 2020

Neea Hassinen jatkaa Tikkurilassa myös kaudella 2020

Viikonloppuna Naisten liigan kautensa nelossijaan päättänyt Tikkurilan Palloseura pitää nyt pientä hengähdystaukoa, minkä jälkeen aloitetaan määrätietoinen valmistautuminen liigakauteen 2020. Joukkueen seuraavat viralliset pelit tulevat olemaan tammi-helmikuussa pelattava Naisten Suomen Cupin lohkovaihe. Cupin lohkovaiheen otteluista tiedotetaan heti ohjelman varmistuttua.

TiPS kokoaa ensi kaudelle vielä nykyistäkin kilpailukykyisempää joukkuetta. Aiemmin on jo tiedotettu 12 tämänvuotisen joukkueen pelaajan jatkosopimuksista. Nyt voimme iloksemme kertoa, että myös hyökkääjä Neea Hassisen kanssa on sovittu jatkosta kaudelle 2020.

– Neea on motivaatiota täynnä oleva pelaaja, joka janoaa tulla paremmaksi pelaajaksi. Juuri tämän takia hän on täydellinen ympäristöömme Tikkurilassa, toteaa TiPS naisten edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävät kaudelle 2020 vastaan ottava Pauliina Miettinen uuden sopimuksen allekirjoittamisen hetkellä.

Hyökkäävässä roolissa pelaava Neea liittyi joukkueen mukaan jo syyskaudelle 2019. Neea saikin jo päättyneellä kaudella ensimmäiset peliminuuttinsa korkeimmalla sarjatasolla, kun hän tuli neljässä pelissä vaihdosta kentälle tuomaan lisävirtaa loppuminuuteiksi.

– On ollut mukava pelata ja treenata näin taitavan ja hyvän jengin kanssa. Odotan tulevalta kaudelta kovia treenejä ja kehittymistä sekä henkilökohtaisesti että joukkueena, toteaa Neea Hassinen sopimusta allekirjoittaessaan.

 

Tikkurilan Palloseuralla on nyt koossa 13 pelaajasopimusta kaudelle 2020.

TiPS sopimuspelaajat:

Neea Hassinen

Eerika Hämäläinen

Riina Isokääntä

Ronja Isokääntä

Elli-Noora Kainulainen

Laura Kölhi

Nora Lehto

Aino Martikainen

Emmi Siren

Oona Siren

Moona Talka

Jenna Topra

Joanna Tynnilä

 

(kuva Arto Martikainen)