TiPS Naisten liigan neloseksi  

TiPS Naisten liigan neloseksi

 

TiPS-Åland United 0-1 (0-1)

8´ Erin Yenney

  

TiPS pelasi Naisten liigan päätöskierroksella kotonaan kauden ennätysyleisön (515 katsojaa) edessä pronssitaistelun ahvenanmaalaista Åland Unitedia vastaan. Pelin henki oli selvä. Pronssimitaliin mieliäkseen TiPS olisi tarvinnut pelistä voiton. Åland United meni kuitenkin johtoon jo pelin 8 minuutilla, kun vieraiden Erin Yenney teki pelin ainoaksi jääneen maalin. Pronssimitalit siten Ahvenanmaalle.

TiPS onnittelee kaikkia mitalisteja.

TiPS naisten edustusjoukkue sijoittui Naisten liigassa lopulta nelossijalle. Erinomainen sijoitus nuorelta ja asiantuntija-arvioissa sarjaan vahvasti altavastaajana lähteneelle joukkueelle.

TiPS lepäilee nyt muutaman viikon ja aloittaa noin marraskuun puolivälin tietämillä valmistautumisen uuteen kauteen. Joukkueen pelaajarunko säilyy pitkälti samana, eli Tikkurilassa luotetaan omaan juniorituotantoon. Mukaan ensi kauden joukkueeseen tulee luonnollisesti muutamia pelaajavahvistuksia, joiden mukaan tulosta uutisoidaan sitten aikanaan.

TiPS naiset haluaa tässä vaiheessa kiittää kaikkia tukijoitaan ja otteluissa joukkuetta kannustaneita fanejaan.

Ensi kaudella tullaan näkemään vielä nykyistäkin nälkäisempi joukkue! Pysykää kanavalla.

 

(Kuva Anders Raava)